Ostatnio obejrzałam TO "COŚ"....Ależ się zawiodłam..:/....liczyłam na niezły ubaw...a tu?? TOTALNA PORAŻKA!!!! tak nudnego filmu juz dawno nie było mi dane ogladac... A zapowiadało sie świetnie, w końcu w rolach tytułowych same sławy.... A co WY sądzicie o tym filmie?
Jestem pod wrażeniem. Ten film naprawdę mi się bardzo podobał. Nie dziwię się, że dostał oscary, a szczególnie za muzykę, która jest powalająca. Koniecznie muszę jeszcze obejrzeć Miasto Gniewu. W Tajemnicy... bardzo podobała mi się gra aktorska oraz wspomniana wcześniej muzyka. Wiem, że są pewnie takie osoby, ktorym...
więcej
1. Konwój
2. Znikający Punkt - Vanishing Point
3. Easy Rider
4. Duel - pojedynek na szosie
to tak na poczatek pierwsze dwie pozycje jak dla mnie sa bardzo wazne... Dopisujcie filmy ktore sa cos warte a nie jakies tandetne produkcje
oglądałem film w wersji anglojęzycznej w wersji bodaj dla CBS... muszę powiedzieć, że było to kompletne nieporozumienie... oczywiście zaznaczam że to moje zdanie! film niedopracowany... naiwne dialogi... szablonowe sytuacje i wiele naginanych sytuacji... idiotyczne wstawiki trochę polskiego (w miernym wykonaniu),...
Co sądzicie o urodzie i grze latynoswkich aktorek takich jak:
Michelle Rodriguez
Salma Hayek
Penelope Cruz
Jacqueline Obradors
itp.
Wypisujcie ich więcej jeżeli znacie oczywiście.
jak w tytule tego postu zamieściłem- interesuja mnie filmy o tematyce apokaliptycznej. bede bardzo wdzieczny jesli mi pomozecie. dzieki Waszym cennym poradom bede mogł lepiej zdać maturę ustną.
z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam :-)