Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mimo iz film jeszcze nie byl grany w polsce to i tak wiele osob juz go odladalo, chcialabym wiedziec co o nim myslicie. I jeszcze jedno wie ktos moze czy jest jakis inny zwiastun tego filmu niz ten ktory zna wiekszoć, jesli tak to dajcie linka, pozdrawiam

Poszukuje filmy o charakterze religijnym, mogą być biblijne. Bardzo mi zalezy. Jakby ktos owe mial prosze o kontakt: basik76@autograf.pl. Basia.

Witam!
Proszę o wypisanie wszystkich tytułów które przyszły Wam na myśl, związanych z tym gatunkiem filmowym. Które filmy podobały się wam najbardziej i dlaczego?

Pozdrawiam.

ale ja zapytam jeszcze raz jak mam dodawać nowe filmy w serwisie??? proszę odp!!

jaki nosi tytul film(chyba z lat 70- 80tych) , w ktorym jest utwor Ottowana- "disco" podczas tego utworu aktor tanczy?

Witam!! Może mi ktoś odpowiedzieć, czemu od wczoraj nie działa na FilWeb'ie wyszukiwanie filmów??
A może to tylko u mnie?? Ludziska, dajcie znać...

przedewszystkim do udziału w dyskusji :))

Dlaczego nie ma nic o chirurgach emitowanych na polsacie?? A może jest tylko mi nie znajduje??

dzis o godz.18 polskiego czasu, na boisku we wiosce która zwie sie Grodzisk Wlkp. nastąpił ostry pogrom wieśniakow,przez stołecznych pedalców z Warszawy niejakiej Legii.Mecz zakończyl sie wynikiem 0-4,, ale co z tego,jezeli w legii gralo dwoch nieuprawnionych zawodnikow,jeden nawet strzelił gola..obydwoje pochodza z...

więcej

użytkownik usunięty

czy pamięta ktoś piosenkę śpiewaną przez panią z dziećmi? jest mi bardzo potrezbna! jeśli znacie tytuł to proszę o pomoc! z góry dziękuję:)