Mi się ten film okrooopnie podobał. Nie dziwię się, że dostał oscary. Jestem zachwycona grą aktorską oraz doskonałą muzyką. Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem. Wiem, że są też tacy, którym ten film nie przypadł do gustu, ale przecież każdy ma inny styl i co innego mu się podoba... w każdym razie dla mnie bomba...
szukam tytułu filmu traktujący o Matce,która nie chce zakceptować faktu iż jej syn wraz ze swymi kolegami -studentami- bawiąc sie pewnej nocy na strychu swego "akademika" gwałcą po kolei dziewczynę,którą zaprosili na ten wieczór-kelnerke z kawiarni obok...Matka doprowadza do momentu rozstania sie na jakiś czas z mężem...
więcej
Co sądzicie o urodzie i grze latynoswkich aktorek takich jak:
Michelle Rodriguez
Salma Hayek
Penelope Cruz
Jacqueline Obradors
itp.
Wypisujcie ich więcej jeżeli znacie oczywiście.
szukam tytułu filmu traktujący o Matce,która nie chce zakceptować faktu iż jej syn wraz ze swymi kolegami -studentami- bawiąc sie pewnej nocy na strychu swego "akademika" gwałcą po kolei dziewczynę,którą zaprosili na ten wieczór-kelnerke z kawiarni obok...Matka doprowadza do momentu rozstania sie na jakiś czas z mężem...
więcejszukam tytułu filmu traktujący o Matce,która nie chce zakceptować faktu iż jej syn wraz ze swymi kolegami -studentami- bawiąc sie pewnej nocy na strychu swego "akademika" gwałcą po kolei dziewczynę,którą zaprosili na ten wieczór-kelnerke z kawiarni obok...Matka doprowadza do momentu rozstania sie na jakiś czas z mężem...
więcejszukam tytułu filmu traktujący o Matce,która nie chce zakceptować faktu iż jej syn wraz ze swymi kolegami -studentami- bawiąc sie pewnej nocy na strychu swego "akademika" gwałcą po kolei dziewczynę,którą zaprosili na ten wieczór-kelnerke z kawiarni obok...Matka doprowadza do momentu rozstania sie na jakiś czas z mężem...
więcej
Witam.
Poszukuje filmu ale nie zanm jego tytułu.
Film jest amerykański (komedia) z lat 60-80 kolorowy. Fabuła: pewna grupa ludzi dowiaduje sie o skarbie który jest zakopany pod wielkim W. Wszyscy ruszają za skarbem - jedni taxówkami inni samoletem , ktoś tam autem z holownikiem . Dodatkowo goni ich policja (jeden...
OStatnio obejrzałam "Zupełnie jak miłość" i bardzo mi się spodobał ten film...poprostu jst świetny...a główny bohater...słodziutki...oczywiś cie słodziutki, ale po ścięciu włosów ;););)
jest ktoś szczegolny o kim chcielibyście obejrzeć film, a może wiecie nawet kto powinien zagrać waszego idola. piszcie wszystko
wedlog mnie powinno stworzyć biografie M.Jacksona a odtworcą roli głownej powinien być Steve Buscemi, uwielbiam tego aktora :]
po drugie L.Walęsa i tutaj świetnie nadawalby sie Danny DeVito...