Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej, mam problem trochę innej natury. Wszystkie zwiastuny na stronce otwierają się za pomocą Quick time, który nie działa na moim kompie, bo mam win.98. Czy ktoś mógłby mi doradzić jak je oworzyć w windows media player, czy to niemożliwe. Proszę, odpiszcie!

szkoda że puszczą go tak puźno;(odpowiedzie oglądalś cie 0, 1, 2,)??( odpowiedcie

film na jaki czekało durzo fanów strasznego filmu pprawda że tak to jest taki super film że sie niemoge doczekać szkoda że jeszcze pół miesiąca;/;/

Jestem nowa i nie fim jak sie dodaje te wszystkie rzeczy na filmweb np. jakiegoś aktora, obsade itp. ?? Pomóżcie !!!

Witam!

Chciałbym poznać jak najwięcej tytułów opowiadających o wszelkich przejawach zbieractwa, kolekcjonerstwa, bądź przedstawiających historie kolekcjonerów/zbieraczy. Nie chodzi tutaj tylko o zbieranie w dosłownym sensie, ale również filmy opowiadające o np. zbieraniu materiałów do pisania powieści ("Capote")....

więcej

DZisiaj byl 2 i 3 odc serialu Rzym. Czekalam na nie caly ostatni tydzien, ale jak to w moim zyciu bywa maly zonk sie zdarzyl. Moj krolik zajal sie kablem i go unicestwil. Takze am 2 odcinki w plecy, a to nie jest fajne jak ktos widzial to prosze o wsparcie.

Szukam tytułu filmu, który kiedyś widziałem, odpowiadającego nastęującemu
opisowi:

Akcja dzieje się w latach osiemdziesiątych XX wieku w Anglii, lub Irlandii.
Typowe przemysłowe miasto w "ciężkich" czasach. Kilkoro znajomych postanawia
założyć zespół rytm and bluesowy. W pierwszej części filmu opisane jest,...

więcej

szczerze mówiąc to było zaskocznie ogromne myślałem że Akademia pójdzie za Borkeback M. a tutaj....tylko czy to na pewno takie zaskoczenie?jak sądzicie?

Czy wiadomo Wam o ludziach zwiedzających świat śladem swoich ulubionych bohaterów filmowych? Jeśli tak, to jakie filmy moglibyście wymienić w tym temacie? Znacie jakieś przykłady takich podróżników? Można w tym wypadku powiedzieć o całych podróżach związanych z danym filmem, choć nie jest to konieczne - ludzie, często...

więcej

1. Labrador
2. Collie owczarek szkodzki
3. Pekińczyk
4. Chart afgański
5. Golden retriever
6. Border collie
7. Shar-pei
8. Beagle
9. Chihuahua
10. Basset
11. Boston Terrier