Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Była równą babą, będzie mi brakowało jej śmiechu i gadania, coś mnie ukuło. szkoda Haniu

Film sprzed paru lat.Kilku przyjaciół jedzie autostradą i mają wypadek.Nagle najeżdża na nich ciężarówka wyładowana balami drzew.Jedna z dziewczyn miała wcześniej jakieś wizje czy coś w tym stylu,dotyczące tych wydarzeń.Widziałem tylko kawałek,może ktoś wie o jakim filmie mowa?

Witam.Na końcu 12-ego odcinka z serii, która właśnie leci na TVN leciała kapitalna piosenka. Jeśli ktoś ją zna to dajcie znać,bo szperałem po Amazonie itp. ale .. echo!

Witam.Na końcu 12-ego odcinka z serii, która właśnie leci na TVN leciała kapitalna piosenka. Jeśli ktoś ją zna to dajcie znać,bo szperałem po Amazonie itp. ale .. echo!

hehe...zapewne połowa z was oglądała Piłe 1, a czy warto iść na 2- część??Czy jest równiez straszna jak popżednia??Kto z was miał przy tym filmie niezły ubaw a kto bał sie że zasłaniał oczka??Napiszcie co o tym myślicie. Pozdrawiam :)

Bardzo prosze o pomoc. Ponad 10 lat temu ogladalam w polskiej telewizji poruszajacy film...zaznaczam, ze bardzo malo pamietam....historia rodzenstwa, ktore zostaje rozdzielone-bracia zostaja umieszczeni w sierocincu, siostry?siostra?w rodzinie zastepczej? nie pamietam,,,w kazdym badz razie wszyscy oni byli mali. Zycie...

więcej

Prosiłbym o wpisywanie filmów w których reżyser miał wizję bądz scenariusz był oszałamiający. Na przykład:

- Piła - do ostatniego momentu i tak nie wiesz o co sie stanie!
- Oldboy - jak można zapłodnić własną córkę?
- Blow - o tym jak zniczego można się dorobić wszystkiego
- Wsciekłe psy - półtorej godzinny film...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

witam :)
poszukuję pewnego fimu, ale niestety tytuł jak i aktorzy wylecieli mi z glowy i zwracam się z prośbą do was :)
Otóż był to film francuski, stosunkowo nowy o takiej parce, która poznała sie w dzieciństwie. Mama chłopca zachorowała (pamietam że miała burzę rudych loków ;)) i zanim umarła dała mu takie...

Ogólnie shitne wychodzą te ekranizacje, dlatego wybór będzie trudny. Jestem ciekawa, ilu facetów da "Mortala Kombata" ;ppppppp A ile dziewczyn "Mario";ppppp Żartuję, w każdym bądź razie ja typuję "Silent Hilla", mimo iz jeszcze w kinach go ni ma ;ppppp