Polecie mi, proszę ładnie, jaki dobry film, za dobry film uważam: kino ambitne, niezależne, mówiący, poruszający trudne tematy, itp. Tyle jest teraz premier, a czy jest coś interesującego, wydaje mi się, że nie. Czasem udaje mi się znaleśc recenzję dobrego filmu, gdy już taka z wielkim trudem znajdę okazuje się, że...
Na polskim rynku mozna ostanio zobserwowac istny "BOOM" na japonskie produkcje, z czego sobiscie bardzo sie ciesze. Wydano juz u nas takie perelki jak np. pakiet filmow A. Kurasawa czy slynny juz chyba BATTLE ROYAL, Takeshi Kitano i jego kontynuacje ( nie wspominajac o horrorach, ktore zasypuja nasz rynek ). Rynek...
Czy macie jakieś ulubione, takie które lubicie oglądać nonstop i cięgle się z tego śmiać ?
Ja uwielbiam oglądać scene m.in. z filmu Wiosła w dłoń jak biegną przez plantacje marihuany :)
zróbcie w końcu coś z waszą stroną, filmweb jest naszpikowany błedami http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Ffilmweb.pl [validator.w3.org/check? ...] pod Firefoxem się wiesza na różne sposoby, często nie działają żadne linki, naprawde nie możecie tylko uważać za słuszną przeglądarke tylko IE...
który film według was jest lepszy?? oba te filmy sa moimi ulubionymi i nie widze aby ktorys z nich byl zdecydowanie lepszy, wiem ze na filmwebie w rankingu top swiat prowadzi Skazani na Shawshank, natomiast w 1994 kiedy oba rywalizowaly o oscara wygral Forrest Gump, dlatego interesuje mnie wasze zdanie
pozdrawiam
Czy powstal jakis pelnometrazowy film o ataku na WTC z 11.09.2001 ???
A moze wiecie czy po internecie krazy jakis film z Discovery (lub innego naukwoego kanalu) o tym ataku ?? Bardzo mi to potrzebne i bylbym wdzieczny za odpowiedzi :) Pozdrawiam
Jeśli jesteś to byłbym wdzięczny za udzieloną mi pomoc. Otóż w tym roku zdaję maturę i wybrałem ustną prezentację o temacie "dzieło literackie a filmowe omów podobieństwa i różnice oraz omów ich zasadność" mam nadzieję że temat jest dla Was jasny;) A teraz czas na prośbę. Szukam filmów (najlepiej 2), które są oparte na...
więcejZabójcza Broń, świetny film który prawie każdy chciałby mieć w swojej kolekcji... Ja również, ale mam pytanie... Na stronie Empik.com znalazłem wydanie zwykłe oraz reżyserskie... tak naprawde nie wiem, czym one się różnią i w tym problem, gdyż nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto... Podaje pomocny link, gdyby ktoś...