Zastanawiam sie ilu jest w naszm kraju fanów Jenny lopez ja jestem jedna z nich i bardzo chcialabym aby wreszcie odbył sie jakis koncert tej mega gwiazdy w Warszawie lub Sopocie duzo razy słyszałam o tym ze jest w Berlinie lub w innych miastach a jakos nie moze dojechac do nas to smutne bo jestesmy jednym z nielicznych...
więcej
Jest już temat o największych wpadkach w historii Oscarów - to może teraz nad Złotymi Malinami się popastwimy?
Dla mnie największymi pomyłkami w tym roku są nominacje dla Toma Cruise'a, Haydena Christensena i Katie Holmes, a wcześniej - 2 Złote Maliny dla Ataku Klonow i kilka nominacji dla tegoż. Poza tym dla mnie...
Super film!! świetna rola Reese Witherspoonn ( znana z takich filmów jak: Legalna blądynka, Cruel Intentions). Film poruszył mnie nawet na końcu oczka zaszły mi łzami. Mimo, że fabyła nie jest zbyt skomplikowana to jednak ciekawośc trzyma do końca.
Pozdrawiam :)
Jaki był film, który po osobistej premierze oglądaliście jeszcze kilka razy, albo jakieś sceny z tego jakiegoś filmu??
Nie pamiętam tytułu. Był to horror, który dział się pod wodą. Zamknięta tam w łodzi czy w stacji podwodnej była grupa ludzi. Atakowała ich jakaś taka zębata ryba wyglądająca jak wielki węgorz. (była w środku a nie w wodzie, pamiętam jak na kogoś wyskoczyła z szafy hehe)Ludzie waczyli z nią jakimiś piłami spalinowymi....
więcejTytół filmu stanowi w pewnym sensie część jego oprawy i tez jest wazny, a tyczasem mozna sie kompletnie załamać, szczególnie gdy polacy sie zabierają za tłumaczenie zagranicznych produkcji(np."wbrew regułom"-brzmi troche jak telenowela chociaz bywają gorsze:p). Ostanio fajny tytół to "Good Night & Good Luck"- brzmi...
więcejZielona Mila, Blair Witch Project - do dzisiaj się boję w nocy jak o nim pomyślę i A.I. - boże jak ja ryczałam na tym...
Podajcie mi nazwę filmu, kiedyś leciał w telewizji. Film wyprany z uczuć, o takim chłopaku najlepszym uczniu w szkole, który proponuje jakiejś dziewczynie nauke no i oni w sobie sie niby zakochuja, pozniej ida do łozka (maja ok. 15, 16 lat) no i dziewczyna zachodzi w ciaze) ... POMOCY!! ten kolo był najlepszy z...