Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Moim zdaniem na pewno są to obydwie części Dirty dancing i W rytmie hip-hopu. Można też obejrzeć Honey i Zatańcz ze mną. Piszcie wasze ulubione filmy! Chętnie bym je oglądnęła a nie znam tytułów.

hmm duzo nie napisze o nim ...
Niem nic kto jest ryzyserem aktorow nic kawalek tresci znam ..
A wiec ..
film lata 80 i musical to byl
glowna role odgrywa maala dziewczynak jak dobrze pamietam miala na imie Ania pochodzila z sierocinca miala na szyji lancuszek z rodzinnka swoja i druga czesc posiadali chyba oni...

więcej

moim zdaniem oscar dla najlepszej aktorki należał sie keirze, zagrała bezbłędnie elizabeth w "dumie...", ale oczywiście jak to bywa praktycznie co roku ci co dokonywali wyboru wybrali "aktorke" która zagrała w filmie biograficznym. najlepszym filmem roku 2005 bylo "monachium". Chce poznac wasze opinie .piszcie

Zapraszam do komentowania tematu na moim blogu
http://www.filmweb.pl/Topic?id=294364 [www.filmweb.pl/Topic?id ...]
i tutaj.
Jakie znacie filmy kobiece - dla kobiet i o kobietach? Jakie możecie mi polecić?

Wszystkiego dobrego miłe panie:-)
Dzięki za wszystkie serdczności dridzy panowie:-)

Zauważyłam że dziewczyna lub chłopak "przy kości" jest odrzucana często przez rówieśników... Często taka osoba nie moze znaleźć drugiej połówki szczególnie dziewczyny o okrągłch kształtach mają niepowodzenie w miłości, bo faceci patrza na zgrabne chude dziewczyny...Dlaczego faceci nie patrzą na wnętrze?

piszcie o najlepszych horrorach jakie ogladaliscie,nieważne czy stare czy nowe ważne jakie wrażenia:)

Co moglibyście mi poleci.... może coś z mniej znanych tytułów ? ....

Chcialbym poprosic kogos kto zna sie dobrze na tym, czy ta inforamcja jest prawdziwa?? "Za garsc dolarow Jest remake'em filmu Akiry Kurosawy "Straż przyboczna". Co ciekawe, Kurosawa pozwał Leone o plagiat. Leone przegrał sprawę i musiał zapłacić odszkodowanie. Było to przyczyną wstrzymania amerykańskiej premiery filmu....

więcej

Piszcie o ulubionych horrorach. Jakie wolicie psychologiczne, krwawe, czy z nutą spirytycyzmu ... ??

Oglądałam ostatnio "Spacer po linie" i doszłam do wniosku, że jednak najlepsze historie pisze samo życie. A Wy jak uważacie? Jaki film biograficzny uważacie za najlepszy, który spodobał Wam sie najbardziej?