JAK WIADOMO POJAWIL SIE DZIS NA FILMWEBIE NOWY PLAKAT PROMUJACY "DA OF THE DEAD" MANIAKA FILMOW O ZOMBI NIE TRZEBA MOWIC ZE BEDZIE TO REMAKE FILMU ROMERO... WIEC JESLI REMAKE TO CISNIE SIE PARE PYTAN.. CZY ZOMBI BEDA WOLNE CZY TEZ SZYBKIE ?? CZY BEDZIE SIE NOWY REZYSER TRZYMAL SCISLE SCENARIUSZA CZY TEZ JAK W REMAKU "...
więcejwitam mam prosbe pytanie ostatnio cos mi sie odblokowało w głowie jakies stare zasoby pamieci i po głowie chodza mi 2 filmy z dziecinstwa i za nic nie moge sobie przypomniec(i pewnie nie przypomne) tytuły tych filmów nie znam ich rezyserów aktorów poprostu pamietam tylko po krótce co sie w nich działo bede wdzieczny za...
więcejPiszcie jakie sie wam najbardziej podobały a moze równiez zdecyduje sie je obejrzec :P dla mnie najlepsze Joanna D'arc, Potop
CZY KTÓS MÓGŁBY MI POLECIĆ JAKĄS FAJNA I ŚMIESZNA KOMEDIE, BO JUZ DAWNO TAKIEJ NIE OGLĄDALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
odwiedzam filmweb dopiero od niedawna, więc chciałabym zapytać, czy w konkursach bywają zaproszenia w innych miastach niż Warszawa?? z tego, co do tej pory zdążyłam zauważyć, to jednak większość zaproszeń macie do kin w Warszawie, a co z innymi miastami??
http://ww6.tvp.pl/5880.dzialy - zebrali naprawde fajne filmy!! Czyżby TVP się poprawiało?? I oscary nawet w tym roku będą. Brawa dla TVP.
Ja zagłosowałem na Godziny - mam nadzieje ze wygra
Jakis czas temu zlikwidowano strone napisy.info. Jestem ciekaw co stalo sie z wszystkimi napisami do filmow ktore sie tam znajdowaly. Czy cale archiwum jest gdzies przechowywane? Bo chyba nikt tego mam nadzieje nie usunal! Co myslicie o calej sprawie zamkniecia serwisu?