Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

CZESC MAM PROSBE POTRZEBUJE FILMY Z ESTEVENEM SEAGALEM JAK KTOS COS MAM PROSZE O KONTAKT NA GG 5512142 LUB EMAIL KRAZEK82@TLEN.PL

Jaki filmy polecielibyście dla fana taksówkarza ? Chodzi mi głównie o filmy o podobnym klimacie . Z góry dzięki .

czy można dodawać zdjecia do filmów??a jesli tak to jak to zrobić??

... i "Tajemnicy Brockeback mountain":

"Ogromnie żal mi filmów Clooneya (Good night and goo luck), Millera(Capote) i Meirellesa (Wierny ogrodnik). Tak jak było mi żal „Cienkiej czerwonej linii” i „Elizabeth”, gdy przegrywały z „Zakochanych Szekspirem”. Albo „Godzin”,...

więcej

Mam pytanie czy tutaj mozna dodawać swoje zdjęcia mam sporo fajnych fotek i nie wiem jak je moge dodać.Czy dodaje się tylko plakaty??Błagam o odpowiedż.(no to błagam jest może troszke naciagane):D

Czy ktos wie moze co co za utwor ktorego za kazdym razem slucha w swoim aucie Gerard w filmie "dług" ??

Napewno zgodzicie się, że ścieżka dźwiękowa jest integralną częścią filmów i w wielu przypadkach stanowi o ich ogólnym i ostatecznym "kształcie" jak i o ewentualnym dobrym/złym przyjęciu przez widownię- więc w rezultacie o ich sukcesie lub porażce.
Wiele świetnych motywów muzycznych przewija się chociażby w reklamach...

więcej

Jestem ciekaw jak użytkownicy Filmwebu typują, do kogo trafią tegoroczne statuetki Akademii? Teoretycznie w tym roku też jest trochę pewniaków.... Proszę, typujcie!

Z jakiej komedii jest tekst " volvo to bezpieczne auto " mówi facet po tym jak inny wyleciał przez okno na to właśnie auto.

Z jakiej komedii jest tekst " volvo to bezpieczne auto " mówi facet po tym jak inny wyleciał przez okno na to właśnie auto.