Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Może wiecie kto wykonuje piosenke która leci tak jak w temacie ? "you better stop before, you going break my heart" Pomocy ! :)

czy wy lubicie tokio hotel???
bo ja nie za bardzo!

Potrzebuje na jutro tytuły kilku australijskich filmów. Póki co mam: "Fortepian", "Mad Max", "Babe- świnka z klasa" i "Krokodyl Dundee". moze ktos zna wiecej????? z gory dzieki

heja!! lubice horrory?jak tak to jakie sie wam najbardziej podobały?? oststnio ogladalam "widmo" jak dla mnie calkiem spoko!!! macie jakis jeszcze fajny do zaproponowania??

mam pytanko ?? czy warto ogladac tę cześc laleczki??

W 6 tomie przygód Harry'ego Pottera, Harry zdobywa medlion, w któyrm miał znajdować się horkruks, kiedy jednak go otwiera, okazuje się , że w medalionie znajduje się liściki od tajemniczego osobnika, który podpisał się jako R. A. B. Kto to taki?
Joanne Kathleen Rowling (autorka cyklu książek o Harrym Potterze mówi, że...

więcej

Teraz żachnę się na dogmat, którą każdy wmawia człowiekowi od dzieciństwa. Że książka jest lepsza od filmu, ponieważ:"Książka rozwija wyobraźnię a w filmie masz wszystko podane na tacy". Zdanie to występuje w wielu wersjach i odmianach, ale sens pozostaję ten sam. Oczywiście, w pewnym sensie, jest to racja, z powodów,...

więcej

mam takie pytanie, jestem użytkownikiem strony od niedawna i zdarzyło mi sie wziac udzial w konkursie...i mam pytanie...konkurs sie skonczyl a wiec gdzie moge sprawdzic czy to mi przypadlo troche szczescia???? prosze kogos o odp jak i gdzie to sprawdzic..z gory dzieki

Poszukuje filmu lata 80-90 produkcji najprawdopodniej HK, pamiętam tylko urywki rekalmy filmu, która była zamieszczona na kasecie VHS (VISION) Protectors of universe - Obrońcy wszechświata.
Z tego co pamiętam to: był jakiś mistrz on miał dwie uczennice, które walczyły ze złem (jedna rzucała w powietrze swoją chuste a...

więcej

Witam,

Mój znajomy, artysta, potrzebuje wizualnej inspiracji do kolejnego swojego obrazu.
Tym razem ma to być obraz którego kluczowym elementem byłby zdruzgotany fortepian.

Czy przychodzi Państwu do głowy jakiś film zawierający scenę dewastacji, rozbijania, niszczenia czy innej katastrofy z udziałem fortepianu...

więcej