wieeelka prosba...
kiedys z 10-15 lat temu w tv byl film o lodzi podwodnej, ktora atakowala okrety i przebijala je na pół, zatapiajac je.
czy moze kojarzycie co to za film?
szukam i szukam i nie wiem nawet gdzie i jak to ugryzc
rzecz dzieje sie na pustyni, ludzie chodzą z rurkami w nosach ( takie jak w szpitalach) , dzieki ktorym moga oddychać, prawdopodobnie z powietrzem jest cos nie tak;/. główny bohater Julian , zwany takze przez pewnego łysego pana "romeo" . lysy czlowiek ma pelno kanalów w głowie, dzieki ktorym moze sie podlaczac pod...
Ściągnełam tatusiowi na jego Nokię 3310 dzwonek monofoniczny na wpaster.pl . I przyszedł SMS, tatuś jeszcze nic nie nacisnął, a dzwonek sam sie zapisał, ale nie ma go nigdzie w dźwiękach, ani szkrzynce odbiorczej. Pomyślałam, że to dlatego, że wshystkie miejsca na dzwonki są zajęte, a nie mogę ich usunąć. Nie mam...
poszukuje starszych filmow typu "nóz w wodzie", " popiol i diament" i podomne sa moze osoby ktore moglyby przeslac takie filmy oczywiscie pokryjje wszelkie zwiazane z tym koszty.
CO TO BYŁĄ Z ABAJKA LECIAŁĄ NA POLONIA 1 ZACZYNAŁĄ SIE TKA ZE W KAZDYM ODCINKU ZATRZYMYWALI CZAS I DOSTAWALI SIE DO INNEJ KRAINY I WALCZYLI Z TAKIM SZATANEM POTEM BOCHATER ODRĄBŁĄ MU 1 RÓG I TENS ZATNA MIAŁ ZA SŁUGO TAKIEGO MUCHOMORKA NAPEWNO TO NIE BYŁJATAMANI KRÓLESTOW KALENDARZA POMOCY
Witam wszystkich
Mam problem Nie wiecie kiedy bedzie lub czy w ogole bedzie film American Pie Bamd Camp2
...produkcji ukrainskiej lub jugosławiańskiej(gdziś ze wschodu).Są to perypetie 2 młodych dresiarzy wspinajacych sie po szczeblach gangsterskiej kariery.Akcja rozgrywa się na przełomie wieku, badź w jakimś ważnym momencie politycznym dla tego państwa(jakaś wojna, jakieś wybory?)Film jest bardzo zabawny w swojej...
Witam, zwracam sie do znawców kina o pomoc z odnalezieniu tytułu filmu. Film jest polski, gra m.in Cezary Pazura i Piotr Gąsowski, pamiętam tylko jedną ze scen, a mianowicie: akcja rozgrywała sie na stołówce, po spożyciu posiłku wszyscy chodzili do drewnianego wychodka na zewnątrz aby się załatwić. Pewnego dnia C....
Jakie są Wasze typy? Ja uważam, że najpiękniejszy krajobraz (i w ogole film) jest w filmie "Ukryte Pragnienia", ach piękna Toskania :)