witam wszystkich mam prosbe wiem ze nie na temat ale jezeli ktos sie orientuje to prosze o odpowiedz. Kolega chce mi sprzedac przenosny Mp3 pamiec 512, odtwarzacz ma 3 miesiace dał za niego ok 350 nie ma zadnych wad wszystko jesto ok, jak myslicie jaka powinna byc jego cena? ani ja ani kolega nie ustalił ceny. jezeli...
więcejjka sie naztwałą ta bajka(podobna do yattaman ) co walczyli z szatanemi on miał za sługe małego muhcomorka zawsze sie czas za3mywał i oni mieli taka machine latającą pomocy
Witam
mam problem, ponieważ nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, horroru chyba z lat 80 lub początku 90.
Nie wiele pamiętam, bo jak go oglądałem to miałem chyba z 9 może 10 lat.
Jedno jest pewne, że film zrobił wtedy na mnie ogromne wrażenie i jestem ciekaw czy jak teraz bym go obejrzał to byłoby...
witam, od pewnego czasu próbuje sobie przypomnieć tytuł serialu animowanego, który leciał pare lat temu na TV4(albo TV Puls, już nie pamiętam). Opowiadał on o perypetiach studentów w akademiku, jedynymi postaciami jakie sobie z biego przypominam byli: koleś chodzący wiecznie w czapce bejsbolowej i maniak komputerowy z...
więcej
Slyszal ktos o tym filmie??? wyglada zajebiscie
trailer: http://deltorofilms.com/pantrailer/pan_teaser_hi.mov [deltorofilms.com/pantra ...]
screeny:
http://www.cinemaeye.com/moviephotos/pans_labyrinth/PansLabyrinth04.jpg
ma jakiekolwiek pojęcie ile kosztuje licencja na publiczne odtwarzanie filmu (oczywiscie pobierajac za to kase).. ?? ile moze kosztowac taka licencja np. za "casablance" ..
Czy mógłby ktoś pomóc mi przetłumaczyc ten tekst na język angielski ? Proszę to bardzo ważne. Oto ten tekst do przetłumaczenia.
W tym odcinku bohaterzy uwięzieni na wyspie znajdują betonowy właz. Postanawiają go wysadzić za pomocą dynamitu, aby sprawdzić czy można tam znaleźć schronienie. Dopiero, gdy wysadzili ten...
Chodzi mi o serial, który leciał kilka miesięcy temu na tv1, późno w nocy.
Opowiadał o pani detektyw, której w rozwiązywaniu spraw pomagał (chyba) psychiatra czy psycholog. Jeśli ktoś kojarzy o co mi chodzi to proszę o przypomnienie tytułu. Pozdrawiam