Czesc bardzo potrzebuje napisow do filmu Dead Men Walking. Bede wdzieczny jak mi je ktos przesle na adres marez@op.pl Z gory dziekuje i pozdrawiam.
No wlasnie, straszniejszy, nie paskudniejszy. Event Horizon przerażał tym co niezbadane i niepojęte, gotycki klimat i motywy religijne podkreślały odwieczność ludzkiego strachu. Może ktoś coś poleci w tym klimacie, może być również w kosmosie? ;)
cześć jaka scenę uważacie za najbardziej dramatyczna, po której długo nie mogliście sie pozbierać?
Dla mnie najbardiej dramatyczna była scena w filmie "Upadek" gdy kobieta zabiła piecioro swoich dzieci cyjankiem potasu. chociaż w tym filmie pełno było scen rozstrzelania, samobójstw., ta bezkrwawa scena była tak...
troche mnie to juz denerwuje. dodaje plakaty, skrawam je do odpowiedniego rozmiaru, nie naruszam proporcji boków, podaję dokładne źródła-linki, a weryfikatorzy to odrzucaja z komentarzami: spłaszczony, zdeformowany lub cos tam. niejednokrotnie widac dokladnie ze plakat jest odpowiedni, a tu... odrzucony. prosze by mi...
więcejBo ja spotykałam sie z meeega róznymi opiniami, np to jeden z moich ulubionych, a taki mój kolega stwierdził ze DZIWNY, cały czas określał mianem DZIWNY...;P Travolta i Jackson tworzyli super duet, szczególenie kiedy ubrali ich w sportowe ciuszki(a to tak na marginesie;P):D
1. Labrador
2. Collie owczarek szkodzki
3. Pekińczyk
4. Chart afgański
5. Golden retriever
6. Border collie
7. Shar-pei
8. Beagle
9. Chihuahua
10. Basset
11. Boston Terrier
12. Yorkshire terrier
13. Bichon frise
14. Bulldog
15. Cocker spaniel
16. Dog niemiecki
17. Chow-chow
18. Seter...
Poszukuję od dawna nazwy tanga, które w "Zapachu kobiety" tańczył Al Pacino z Donną. Wiem, że pytanie jest trudne, ale może ktoś zna odpowiedź...