Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam prośbę do fanów filmu " Zagubieni 2". Potrzebuje streszczenie po angielsku jednego z odcinków. Może jest osoba na forum, która mogłaby mi pomóc. Chodzi mi o odcinek, w którym bohaterowie znajduja wlaz i wysadzaja go w powietrze, a po wejściu do środka okazuje się ,ze ktos tam przebywa. W tym odcinku dowiadujemy sie...

więcej

no wiec zasady sa takie: podajesz jakis swoj wybrany film osoba nizej go ocenia w skali od 1 do 10 iii podaje swoj tytul, czyli cos takiego

os1: Mala Syrenka
os2: daje 6/10, bo blablabla...
moj film: Rozowa pantera

no, proste to lecimy: "Brokeback mountain"

Film, chyba z Rudgerem Hałerem, pokazujący współczesne państwo którym rządzi stary hitler. Jaki był tytuł tego filmy, pamieta moze ktoś?
Pozdrawiam

Simka jestem ciekawa jaki film uwazacie za najlepszy w 2005 roku ?!

Co sadzicie jak by filmweb stworzył by swój drugi portal, który dotyczył by muzyki. Chodzi mi o indentyczna szte graficzną, top świat, itp. Uważam to za bardzo dobry pomysł ponieważ nie ma takiej strony.

Poszukuje tytulu filmu, lecial kiedys w TV, chyba na tv4. Jest to komedia, strasznei glupia, ale zarazem strasznie smieszna. Opowiada o kobiecie, ktora miala na imie Satyna i stracila nerw wechowy. A poniewaz byla wachaczka perfum, musial ten nerw zdobyc, wiec udala sie w pelna przygod podroz w poszukuiwaniu swoich...

CZESC POTRZEBUJE WSZYSTKIE FILMY Z STEVENEM SEAGALEM PROSZE O POMOC MOJ NUMER GG 5512142

Poszukuje tytulu filmu, lecial kiedys w TV, chyba na tv4. Jest to komedia, strasznei glupia, ale zarazem strasznie smieszna. Opowiada o kobiecie, ktora miala na imie Satyna i stracila nerw wechowy. A poniewaz byla wachaczka perfum, musial ten nerw zdobyc, wiec udala sie w pelna przygod podroz w poszukuiwaniu swoich...

Czy ktoś wie na jakich kanałach bedzie można ogladać? Najbardziej chodzi mi o niemieckie.