Mam prośbę do fanów filmu " Zagubieni 2". Potrzebuje streszczenie po angielsku jednego z odcinków. Może jest osoba na forum, która mogłaby mi pomóc. Chodzi mi o odcinek, w którym bohaterowie znajduja wlaz i wysadzaja go w powietrze, a po wejściu do środka okazuje się ,ze ktos tam przebywa. W tym odcinku dowiadujemy sie...
więcej
no wiec zasady sa takie: podajesz jakis swoj wybrany film osoba nizej go ocenia w skali od 1 do 10 iii podaje swoj tytul, czyli cos takiego
os1: Mala Syrenka
os2: daje 6/10, bo blablabla...
moj film: Rozowa pantera
no, proste to lecimy: "Brokeback mountain"
Film, chyba z Rudgerem Hałerem, pokazujący współczesne państwo którym rządzi stary hitler. Jaki był tytuł tego filmy, pamieta moze ktoś?
Pozdrawiam
Co sadzicie jak by filmweb stworzył by swój drugi portal, który dotyczył by muzyki. Chodzi mi o indentyczna szte graficzną, top świat, itp. Uważam to za bardzo dobry pomysł ponieważ nie ma takiej strony.
Poszukuje tytulu filmu, lecial kiedys w TV, chyba na tv4. Jest to komedia, strasznei glupia, ale zarazem strasznie smieszna. Opowiada o kobiecie, ktora miala na imie Satyna i stracila nerw wechowy. A poniewaz byla wachaczka perfum, musial ten nerw zdobyc, wiec udala sie w pelna przygod podroz w poszukuiwaniu swoich...
Poszukuje tytulu filmu, lecial kiedys w TV, chyba na tv4. Jest to komedia, strasznei glupia, ale zarazem strasznie smieszna. Opowiada o kobiecie, ktora miala na imie Satyna i stracila nerw wechowy. A poniewaz byla wachaczka perfum, musial ten nerw zdobyc, wiec udala sie w pelna przygod podroz w poszukuiwaniu swoich...