Poszukuję tytułu serialu, który leciał w połowie lat 90-tych chyba na tv4 lub polsacie. Opowiadał o trzech młodych stażystkach medycyny, które dopiero co zaczęły pracować w szpitalu. Coś na kształt Grey's Anatomy, tylko tam były trzy przyjaciółki. Nie mogę znaleźć go w katalogu, a bardzo mi na tym zależy. Jeśli ktoś...
więcejnie mogę sobie przypomnieć, jaki tytuł miała bajka, którą oglądałam mniej więcej w okresie roku '90-'95, w tytule miała najprawdopodobniej coś "zaczarowanego", a opowiadała o życiu uczłowieczonych małych zwierzątek, które odwiedzało dziecko (płci nie pamiętam), przechodząc przez magiczne drzwi w jakimś starym domu,...
Siemka ludziki.Szukam dosc starego filmu pt: "Warning sing" po naszemu "Sygnał ostrzegawczy",jakby ktoś miał to byłbym wdzieczny:).Pozdrawiam
Pamiętam że w jednej z nowel byli topielcy, w innej na Ziemie spadła kometa, gościu jej dotknął i zaczęła na nim rosnąć trawa, w jeszcze innej noweli była inwazja karaluchów, a w innej był dom, w którym rodzina trzymała kobietę na wózku bez ust, coś takiego..Pomóżcie!!!Będę ogromnie wdzięczna!!!
Witam serdecznie!
Niedzielne popołudnie, za oknem piekne słoneczko, a mnie się totalnie nie chcę dzisiaj nigdzie wychodzić :-( Z tej też racji zamierzam te popołudnie przeleniuchować przed TV oglądając jakieś ciekawe filmiki! No właśnie tak sobie przeglądam program i się zastanawiam - "Który by tutaj film obejrzeć?"...
Siemka! Może ktoś zna jeszcze jakieś filmy z szybkimi brykami? Ja narazie oglądałem tylko: "Szybkich i Wściekłych", "Za szybcy Za wściekli" i " Bez limitu prędkości". Prosiłbym o dopisywanie filmów :-D
Pamiętam że chodziło w tej komedii o to że taki koleś murzyn dostał się przez przypadek do klasy wyrównawczej mimo ze był jednym z najlepszych uczniow a koleś ktory miał dostać się do wyrównawczej dostał się do klasy najlepszych uczniów. Jakoś doszło do tego że ten który byłbardzo dobrym uczniem pozostaw w tej...
Pewnie był już kiedyś taki temat poruszany, może nawet kilka razy...ale co tam.
Chciałabym abyście podali tytuły filmów do których macie największy sentyment, chodzi mi o takie filmy...że kiedy o nich pomyślicie to kręci wam się łezka w oku.
Filmem do którego ja mam sentyment jest z pewnością "Edward Nożycoręki"...
Oglądałem kiedyś taki film, chyba z lat 80. Niestety nie znam tytułu a więc krótko go opiszę.
Pewien mężczyzna jadąc szybko samochodem miał poważny wypadek po którym został sparaliżowany. Pomoc, która po niego przyjechała stwierdziła, że mężczyzna nie żyje - ale on cały czas żył tylko, że był sparaliżowany i nie mógł...