Piszcie proszę jakie znacie filmy z motywem pożegnania, jakimś takim charakterystycznym. Z góry thx ;) Pozdrawiam :)
Co jest takiego przyciągającego w tym serialu, że na każdy kroku o nim słyszę? czy to sytuacja współczesnych Robinsonów i ich walka czy może ich śmierć, ich bezsilność, ich strach...
Szukam filmów z tym właśnie motywem , chodzi mi głównie o produkcje europejskie. czekam na odpowiedzi z góry dzięki ....
Film jest o zapalonym studencie kolarzu-amatorze, który (chyba) trenuje w sekcji kolarskiej na studiach.Ma swoją ulubioną włoską drużyne CCC którą wręcz podziwia i chce się z nimi zmierzyć. Pod koniec filmu mu się to udaje i gdy podczas wyścigu okazuje się że jest lepszy, panowie z CCC w nieelegancki sposób próbują go...
więcej
Witam!
Dzisiejszy dzien, jak zdążyłem właśnie zauważyć, będzie opiewał w dosc duza ilosc wg. mnie ciekawych filmów w TV. Z tego tez powodu chcialbym Was poprosic o pomoc. Tuż poniżej podam tytuły pięciu filmów, które po przeczytaniu recenzji, zwróciły moją uwagę. Najchetniej obejrzalbym sobie je wszystkie, ale wiem...
Czy ktoś wie ( i czy wogule) leci gdzieś byffy postrach wampirów. Ktoś mi powiedział że leci, ale nie powiedział na jakim kanale. :/ jak ktoś wie prosze o odpowiedz.
pozdro dla wszystkich fanów tego serialu
Hej czy może ktoś wie jaki jest tytuł następującego filmu" akcja dzieje się za czasów hitlerowskich niemiec. Młodzi chłopcy werbowani są do jungenhitler, robią im tam wodę z mózgu nakazując nienawidzieć żydów. efekt był taki że jeden z grupy przyjaciół omal nie zabił kolegi z powidu teo, że był właśnie żydem. Część z...
więcej
Poszukuje tytulu filmu, ktorego akcja koncentruje sie na zyciu dwoch mezczyzn sprzedajacych ludzkie zwloki. Rzecz dzieje sie bodajze w XIX-wiecznej Anglii.
To tylko szczatkowe informacje i na dodatek nie mam pewnosci czy pokrywaja sie z prawda ;) bo film ogladalem sporo czasu temu i pamietam go tylko przez mgle, ale...