FAJNY TEN FILM JEST BO NIE WIEM CZY ŚCIĄGNĄC I KTÓRA WERSJE TĄ Z ROKU 1980 CZY TĄ Z 1997? PROSZE PORADŻCIE
Szukam filmów z tym właśnie motywem , chodzi mi głównie o produkcje europejskie. czekam na odpowiedzi z góry dzięki ....
poszukuje filmu o tytule lub podtytule " Ja David" wiem że grala tam jedna z bardziej znanych aktorek (do tej pory myslałem że była to Monicca Bellucci) teraz wiem ze to jakaś inna aktorka, jedną z głównych postaci bul też mały chłopiec. Rodzaj filmu to dramat. Mialem ten film z lektoem wiec sądze że jest on nie nowszy...
więcejPotrzebuję ok 5 filmów do mojej pracy na ustny z polskiego ( temat niby fajny bo moge wrzucić filmy) jednak do tej pory jedyne co mi przychodzi to "Filadelfia". Byłbym wdzięczny za pomoc....help
wybralam ten film do prezentacji maturalnej z polskiego do tematu walka dobra ze zlem mam pytanie czy dokonalam slusznego wyboru, moze polecicie mi inne filmy ktore bede pasowac do tego tematu! poszukuje rowniez napisow do filmu bram stoker's dracula (789MB) z gory dziekuje Pzdr!
Najlepszy film jaki oglądalm (niestety tylko raz) to Bal w operze. Czy któs moglby mi powiedziec skad moge go ściągnac bo szukam i szukam i nie mogę znaleść:(
Najlepszy film jaki oglądalm (niestety tylko raz) to Bal w operze. Czy któs moglby mi powiedziec skad moge go ściągnac bo szukam i szukam i nie mogę znaleść:(
FAJNY TEN FILM JEST BO NIE WIEM CZY ŚCIĄGNĄC I KTÓRA WERSJE TĄ Z ROKU 1980 CZY TĄ Z 1997? PROSZE PORADŻCIE