Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jestem nowym użtkownikiem i nie mogęściągńąć filmu

witam wszystkich, szukam filmu w zasadzie jego tytulu, bo film dawno widzialem:) to dramat, jeden z najlepszych jaki przyszlo mi ogladac:) film zaczyna sie sceną w ktorej mezczyzna przywozi do szpitala żonę, ktora umiera( chyba rak...). On więc zostaje sam, z bodajze czworką dzieci(synów??)....po jakims czasie sąd...

W FAQ odnalazłem informację: "Aby sprawdzić, z jakiego dnia weryfikowane są poszczególne materiały należy wejść do katalogu i tam w części "ostatnio współtworzone" odnaleźć właściwą datę." Czy to działa, bo jakoś nie mogę tego dostrzec, a chciałbym na bieżąco wiedzieć co jest weryfikowane i z jakiego dnia.

Przepraszam ale może ktoś z was wie jaki jest tytuł końcowej piosenki gdy idą napisy (śpiewa ją kobieta) i kto jest jej autorem.
Chodzi o film Bigger Than the Sky.
Wielkie dzięki za ewentualne odpowiedzi.

ile odcinków zawiera 2 sezon "Zagubionych"?? Proszę o szybką odpowiedź.

Nie sądzicie że serial pomału się dłuży? :-] Właśnie skończyłam oglądać 14 odc. i doszłam do wniosku, że jeżeli w 15 nic zasadniczego się nie wydarzy to chyba będę zmuszona zostawić zerial dla wytrwalszych bo mnie.....trafi:-] ROZCZAROWANIE!
PRODUCENCIE---troszkę poszanowania dla widza :-]
no!

Oto orginalna obsada:
Tom Hanks: Robert Langdon
Audrey Tautou: Sophie Neveu
Ian McKellen: Sir Leigh Teabing
Alfred Molina (I): Biskup Aringarosa
Paul Bettany: Silas
Jean Reno (I): Bezu Fache
Etienne Chicot: Porucznik Colle

A to moje typy :) Jak wam siepodobają :) nadaje sie na doradzce...

witam poszukuje horrorkow takich typowo amerykanskich :)
grupka malolatow jedzie gdzies tam i jakis maniak nagle sie pojawia :) i robi totalna rzeznie :D
jak macie jakies to podajcie

zapraszam do obejrzenia filmu pt. House of 1000 corpses...wg mnie jest do kitu ale Tobie moze sie akurat spodoba...

ogladalem ten film 2-3 lata temu...chcialbym go obejrzec znowu ale niestety nie pamietam tytulu...film zaczyna sie na parkingu w samochodzie dziewczyna chce zrobic"laske" swojemu facetowi ale on twierdzi ze potrzebne sa mu jego soki i skreca jej kark...przypadkiem zjawia sie policja i chlopak zabija policjanta a drugi...

więcej