Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Witam wszystkich!:) mam ogromną prośbe...poszukuję nazw wszystkich ekranizacji powieści, bądź sztuk Oscara Wildea! Wiem napewno o A Good Woman oraz o Importance of Being Earnest ale jest ich przeciez więcej! Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty

Witam,

Mam do państwa pytanie: kupiłem sobie wydanie DVD "Wakacje z Duchami" wydane przez TVP,w serialu występuje znakomity Ś.P aktor Roman Wilhelmi ale zauważylem że mówi własnym głosem tylko głos panu Wilhelmiemu podklada jak się nie myle pan Sochnacki, możecie mi państwo odpowiedzieć dlaczego tak jest,podobną...

użytkownik usunięty

Witam,

Mam do państwa pytanie: kupiłem sobie wydanie DVD "Wakacje z Duchami" wydane przez TVP,w serialu występuje znakomity Ś.P aktor Roman Wilhelmi ale zauważylem że mówi własnym głosem tylko głos panu Wilhelmiemu podklada jak się nie myle pan Sochnacki, możecie mi państwo odpowiedzieć dlaczego tak jest,podobną...

chodzi mi o filmy typu: Straszny film 1,2,3,4 ; pokolenie chucky - filmy w ktorych toczy sie akcja trzyma ona w napieciu i tu nagle cos smiesznego:P Nie chodzi mi o horrory ktore rozsmieszaja slaboscia lub glupota.... Czekam na propozycje
POZDRAWIAM

Widziałem kiedyś taki film, że jakiś facet był fotografem i jakaś dziewczyna z niemiec przyjechała no i on z nią zaczyna robić jakieś zdjęcia. Cały film jest polsko-niemiecki. Wiecej nie powiem bo nie pamiętam, chyba jeszcze tam byl motyw starszej kobiety, szukającej jakiegos ukochanego sprzed wojny i wogole..:D...

WItam poszukuje dwoch filmow a wlasciwie tytulow, pierwszy to o czarownicach kotre maja zlot na jakims zamku nad morzem i znajduje sie tez tam chlopczyk - LUKASZEK - ktory zostaje zamieniony w mysz i jego towarzysz tez cos takiego napewno znacie, drugi film (bardziej mi potrzebny) to o gangsterach mam tylko kilka...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

witam, jestem absolutnie nowy - więc przepraszam za banalne pytanie:
czy można zciągnąć, a jeśli tak to skąd- filmy w formacie
mtv bo tylko takie odtwarza moj player ewentualnie *.amv bo taki mam konverter

Widział ktoś może film "Miasteczkowa legenda" ?? Potrzebuje ten film dla koleżanki tylko przydałoby mi się znać oryginalny tytuł. Jeśli ktoś wie co to za film to piszcie. Z góry dzięki i pozdrawiam.

poszukuje filmów psychologicznych ale dobrych;],horrorów które naprawde was przestraszyły (każdego rodzaju), i filmów fantasy & SF.