Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ostatnio wyjątkowo zaczęły mi się podobać filmy sci-fi. Niestety kończą mi się już pomysły na to co by obejrzeć.
Może ktoś coś może polecić? Chodzi mi raczej o filmy w stylu "Blade Runner" a nie "Gwiezdne Wojny" albo "Star Trek".

poszukuje filmów z tych kategorii ale nie takich bardzo bardzo znanych (cos w rodzaju sekretne okno , okno na podwórze,skeleton key, mysery itp mogą być też stephana kinga jak jakies znacie ..... czekam na odp.

Film co najmniej z przed kilkunastu lat. Pewien kilkunastoletni chłopak (nie pamiętam jak), potrafi wytworzyć przezroczystą kulę energi, wewnątrz której może się przemieszczać z ogromną prędkością. Wewnątrz kuli Panuje próżnia. Z jakimś kumplem buduje kabinę, podłącza dopływ tlenu, wywarza tą kulę wokół pojazdu i...

siema
czy film "Serce nie sługa" to dobry wybór na pojście z niedawno poznaną dziewczyną do kina w walentynki??
mieszkam w małym mieście i akurat w teń dzień grają własnie ten film, albo jakaś bajka o ziarnku grochu czy cos..
pozdrawiam

Widziałem kiedyś taki film, że jakiś facet był fotografem i jakaś dziewczyna z niemiec przyjechała no i on z nią zaczyna robić jakieś zdjęcia. Cały film jest polsko-niemiecki. Wiecej nie powiem bo nie pamiętam, chyba jeszcze tam byl motyw starszej kobiety, szukającej jakiegos ukochanego sprzed wojny i wogole..:D...

Nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu... Nie pamiętam też obsady. Film chyba dosyć świeży - znam tylko główny wątek: Matką chłopaka pewnej dziewczyny okazuje się być jej psychoterapeutka. Z góry dzięki

jka sie nazywał film w któym na takije planecie byłfacet i babka( taki starszy aktor podobny do pitera strussa) i potem na ta planete przylatuje młody facet i składa tma robota ten robot ma taka mała głowe na długiej szyji i potem gra w szahcy i potme zaczyna mordowac tam wszystkich HELP!!!!!!

Jeśli ktoś wie gdzie/jak zdobyć tą pozycję proszę o kontakt na maila cyberstorm@gazeta.pl. Jest to wersja fabularna z 1982 roku z Anthony Hopkinsem.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wskazówki.

Jaki miał tytuł dwuczęściowy, bodajże brytyjski film o stewardesie która kursowała pomdz Londynem a Włochami, gdzie poznała faceta i za niego wyszła pomimo tego, że w Londynie miała męża i dziecko. Żyła tak jakby podwójnym życiem i kłamała po mistrzowsku aż się wszystko wydało. Pamiętam, że ten film szedł bodajże w...

znacie jakies filmy z motywem : swiadek (czy ktos kto musi wspolpracowac z policja) nie chce z nimi (policja) wspoldzialac????
jesli znacie jakies filmy w tym stylu prosze napiszcie.