poszukuje filmów psychologicznych ale dobrych;],horrorów które naprawde was przestraszyły (każdego rodzaju), i filmów fantasy & SF.
Strasznie mnie męczy jeden tytuł. Już tak mam, że jak zapomne jakiś tytuł filmu lub aktora to nie daje mi to spokoju puki nie sprawdze-nie wiem, może to normalne dla kinomaniaka:) Nie znam aktorów z tego filmu, reżysera też, ale opisze wam co o nim pamiętam, może ktoś zaspokoi mój głód wiedzy:]
Więc: miejsce...
Zastanawiam sie czy pójść na ten film. Ponoć jest rewelacyjny, ale...coś mnie kusi. Chciałabym poznac Waszą opinię o tym hicie S. Spielberga.
Jestem doktorantką na Wydziale Filologii. Ucze jezyka włoskiego. Moi uczniowie sa zainteresowani współczesnymi filmami włoskimi tak od 1995 r, ja także jestem zainteresowana. Jak ktos owe posiada, prosze o szybki kontakt: basik76@autograf.pl. Odwdziecze sie:). Basia.
Dostalam zawiadomienie ze wygralam gre na PC i mam podac dane ale niewiem gdzie je podac i komu kto pomoze ??????????moje gg 5599249
Hails! poszukuje filmów, dobrych, mocnych i cięzkich drmatów coś w stylu requiem for a dream, Pi, czy Gumno, kids, jeżeli jesteście w stanie podać nazwisko dobrego reżysera, bądz wskazać tytul filmu , bedę bardzo wdzięczny
czekam na info i z gory dzieki
mam wielka prośbę:ktokolwiek by mial jakies dane na temat filmu Czas Apokalipsy byłabym bardzo wdzięczna.Tylko chodzi o bardziej wgłębne dane bo jest mi to potzrebne do mojej pracy maturalnje-Chodzi o porównanie z książka-"Jądro ciemności".Z gory dzieki!