Uwielbiam filmy z tego okresu, najchętniej oglądał bym je bez przerwy. Napiszcie jakie waszym zdaniem filmy z tego okresu warte są powtórnego obejrzenia.
Jest to Dramat-Sci-Fi. Na Ziemi nie ma już roślinności, po kosmosie krążą tylko specalne stacje ze szklarniami na których rośną rośliny. Pewnego razu ktoś uznaje, że stacje należy zniszczyć. Jednak jeden z naukowców się przeciw temu buntuje i postanawia w celu uratowania jednej ze szklarni zabić dwóch innych którzy na...
więcej
Witam wszystkich. Kiedyś już zadałem pytanie odnośnie filmu La Citta Delle Donne (wtedy jeszcze nie znałem tytułu) i jeden z forumowiczów trafił od razu w 10. Teraz szukam kolejnego filmu, którego tytułu nie pamiętam.
W filmie tym był pewnien dom prowadzony przez jakiegoś gościa, który miał chyba obsesję na punkcie...
mam pytanie czy wiecie może kiedy film pt."fałszywa dwunastka 2" wejdzie w polsce do kin.prosze odpowiedżcie mi bo bardzo podobała mi się jedynka i chce bardzo pujść na dwujkę odpiszcie:):)
kiedyś oglądałem, jak byłem młody film który bardzo mi się spodobał, ale to było na VHS u wuja. Był to film o gościu, któremu coś się stało z twarzą i wynaleziono jakby stuczną skóre, która była trzymana we fiolce. Zrobił sobie z tj substancji jakby nową twarz. Jest to świetny film, ale nie znam tytułu, prosze o pomoc....
więcejWedług mnie był to baardzo straszny horror... Naprawdę. Tam nagle coś wyskakiwalo i było okropne. Moim zdaniem pierwszorzędny horror. Polecam go wszystkim, którzy chcieliby się nieźle przestraszyć, bo mnie on naprawdę wystraszył, a od dawna nie widziałam porządnego horroru. Zdziwiłam się, że może on być tak straszny,...
więcej