Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

płeć - nie ważna
ważne żeby to był/a psychol ;]

moi naj naj to:
Patrick Bateman z American Psycho (Chrystian Bale)
Mark 'Chopper' Read z Chopper (Eric Bana) - ps Mark to postać autentyczna
Karl z Cell
sierżant Hartman z Full Metal Jacket (R.Lee Ermey)
kpt. James Hook z Piotrusia Pana (Jason Isaacs) - on...

Wczoraj zdecydowalem sie na seans filmow nominowanych do oscara.Jak wiadomo na liscie nominowanych znajduje sie brokeback mountain-i co dzwio moge powiedziec,ze moim zdaniem film na bardzo duze szanse na zdobycie oscara za najlepszy film.Poczatkowo podchodzilem dosc nieufnie do tej produkcji wkoncu sie zdecydowalem i...

więcej

Mianowicie poszukuje dobrych filmów, które mają związane w temacie szkołe , sport i trenera który jest wymagający dla swojej drużyny i do tego jest swietnym motywatorem.( no ewentualnie mozna opuscic tą motywacje)...

Bo nie mam pojecia. Jest tytuł filmu a w nawiasie jakby inny tytuł ale na początku są te 3 litery. To jakiś skrót, czy jak?

sory ale nastapiła pomyłka straszny film to mialo byc american pie ale pisalem na szybko :):):) tak jakos wyszlo ps nie bylem nawalony

poszukuje komedii takich jak np: HOW HIGH , LAS VEGAS PARANO, straszny film , wiem ze juz taki temat byl ale nie moge go znalezc POZDRO:)

Hej! Bardzo proszę aby ktoś mi uprzejmnie powiedział jak dodać film do katalogu filmów filmweb?

nie pamietam kompletnie nazwy.. ale moze ktos kojazy, niedawno leciał na tvp2 (jakies 2 tyg temu)
o dwojce dizeci, brat i siestrzyczka. chlopiec odebral od szewca jedyne buciki swojej siostry, neistety po drodze je zgubil. nei powiedzial o tym rodzicom bo wiedzial zeojca nei stac na zakup nowych bucikow. wiec przez...

więcej

Przeszperałem setki stron w poszukiwaniu info o soundtracku do filmu. Mniej więcej w połowie filmu gra muzyka w stylu Nightwisha. Czy wie ktos może co to za zespoł? Pomóżcie.

Witam:)! Szukam nazwy bardzo dobrego filmu, którego główną bohaterką jest nastoletnia dziewczyna z wielkim talentem do ćwiczeń lekkoatletycznych na drążkach (lub coś w tym stylu). Początek filmu zaczyna się od tego, jak bohaterka wraz z rodzeństwem i ojcem jadą autem do szkoły i przedstawia każdego członka rodziny z...

więcej