i tak najlepszą muzyką jest ta w forescie gumpie i moje zdanie na ten temat sie nie zmieni hahaha :)
szukam jakis komedii... w stylu american pie, how high.. brak mi juz pomysłow.. :D
i czegos bardziej ambitnego.. jak 21 grams, revolver, million dollar baby, mysterious skin - jeśli ktoś widział.... najlepiej jakies szokujące...
z góry dziękuje za pomoc :D
Jak mam się dowiedzieć, czy wygrałem jakieś w tutejszych konkursach????
Czy jeśli wygram, to dostanę maila, czy gdzieś mam szukać odpowiedzi????
Czy ktoś zna tytuł fimu, w którym pewna kobieta kąpie sie pod prysznicem i nagle z jej głowy zaczyna coś wychodzić? Przypuszczam, że to horror... (W zwiastunie Strasznego filmu 4 ten urywek jest sparodiowany.)
Ogladałam tysiące filmów- HICIORÓW ale ten jest po prostu wspaniały! Bardziej od akcji całego filmu podoba mi się tylko obsada aktorów. Myślę że kto oglądał "Hooligans" napewno przyzna że Charlie Hunnam jest wprost cudowny! Z reszta nie tylko on jest śWieTny..!!!!!!!!!
Kolejna część mrocznych przygód pięknej wojowniczki Seleny na tle odwiecznej, śmiertelnej walki pomiędzy rasą władców – arystokratycznymi Wampirami, a zbuntowaną rasą brutalnych, siejących grozę Lykanów. Cofniemy się do czasów prehistorycznych, poznamy dalszy ciąg rodzącego się uczucia pomiędzy Seleną a...
Jaki według Was jest najlepszy film w którym akcja wpleciona jest w jakieś wydarzenie historyczne, mniej lub bardziej zgodne z prawdą historyczną?
Według mnie najlepszy taki film to "Europa Europa". Przede wszystkim, znakomita gra aktorska, kostiumy, muzyka i zdjęcia. Do tego film jako tako zgadza się z faktami...