Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moja lista to:
1 AMERICAN NINJA I ( Michael Dudikoff )
2 AMERICAN NINJA II ( Michael Dudikoff )
3 KICKBOXER ( Van Damme )
4 KRWAWY SPORT ( Van Damme )
5 TWIN WARRIORS ( Jet LI )
6 DROGA SMOKA ( Bruce Lee )
POZDRAWIAM i czekam na waszą liste

Słuchajcie szukam tytułu filmu w którym pokazane jest piekło. Ale nie ma to być film gdzie mowa jest o "piekle na ziemi" tylko dosłownie pokazane jest piekło. Tak jak to było W South Park pełnometrażowym. mam taki jeden Film: Między piekłem a niebem, ale nie wiem czy on jest o piekle. Za pomoc z góry dziękuj. Im więcej...

więcej

jak w tytule.....widziałęm ten film kiedyś w tv i nie pamiętam tytułu...
jest to komedia w której jakiś zły naukowiec uwieził chyba stronautę czy jakoś tak i dwóch kosmitów.....i wiem że musieli oni oglądać amerykańskie filmy s-f .....strasznie hardcorowe te filmy były :)..
i z tego co pamiętam jak oni ogladali te...

więcej

jakie są wasze typy na ten temat??????? od niedawna interesuje się tego typu filmami i nie wiem za co sie zabrac. do tej pory obejżałem: "ring" "ring2" "klątwa Ju-on" "Ju- on2" "shutter" "acacia" "phone" "guts of a virgin" , i to chyba na tyle, jezeli znacie jeszcze jakies ciekawe tytuly to piszcie. Dzieki z góry

Kto jest autorem muzyki do tego filmu? Część witryn poświęconych kinematografii podaje, że Ennio Morricone, część zaś, że Michael Kamen?
Jak jest naprawdę? Mało tego, jestem w posiadaniu ściężki dźwiękowej autorstwa Morricone (plus zdjęcie okładki do filmu z wymienionym nazwiskiem Morricone) i jednocześnie płyty DVD z...

więcej

Znacie może jakieś fajne kawałki z filmów??Podobne do np.GMS-Juice z filmu Requiem dla snu!!!!

gdzie bedzie pokazane poświęcenie sie przyjaciela .Za pomoc wielkie dzięki!!!!

Jak najwięcej filmów strachu!!!
dobrych które trzymają w napięciu oraz te obrzydliwe DZIĘKÓWA!!!

PIszcie O uLUBionych fiLmach z TYmi AKtorami
aha i o co chodzi z tym chuckiem norrisem bo ja nie rozumiem
pozdro

i tak najlepszą muzyką jest ta w forescie gumpie i moje zdanie na ten temat sie nie zmieni hahaha :)