Siema Vito
Byłem na twoim blogu i z tego co wiem posiadasz wszystkie części Rockyego. Chodzi mi o to że ja mam tylko trzecią część a chciałbym
mieć wszystkie, ponieważ uważam że wszystkie części są dobre. Jeśli to możliwe to chciałbym jakoś sie skontaktować z tobą. To wtedy ogadamy wszystko dokładnie co chce ci...
Oglądałam go parę lat temu na TVN-ie. Thriller. Bohaterkami były 2 dziewczyny, jedna blondynka, druga brunetka (taka modniara), chyba sie nie lubiły. hmm... w każdym razie na końcu filmu okazało się, że ta brunetka zabiła kiedys jaka blondynkę(to chyba była jej siostra) i zakopała ją w ogródku, czy też zakopała ją...
chodzi o horror z lat 80-tych. tytuł prawdopodobnie "ISTOTA".Opowiada historię kobiety,ktora wprowadza sie z córką do nowego domu i pewnego dnia zostaje w nim zaatakowana przez jakas niewidzialna istotę ,chyba ducha, jest gwałcona ,poniewierana itd. Później sprowadza jakąś grupe od zjawisk paranormalnych.
witajcie
poszukuje tytulu fimu nie kojarze kto w nim gral ale film opowiadal o mlodzierzy ktora wywolala ducha czy tam demona. kojarze chyba cos z ogniem zwiazana nazwa. oczywiscie nikt nie chceal wywolac tego duszka ale on i tak sie nimi zajal. wiecie jaki to tytul?? film nie nalezy do starych widzialme go moze z 2...
Czytaliście kiedyś książe "Wszystko Inaczej"? i czy podobałby się wam pomysł z nakręceniem filmu, na podstawie tej książki (tylko w dzisiejszych czasach i unowocześnic)... a może znacie jakieś inne książki dla młodzierzy, z których dałoby się nakręcić film... czekam na odpowiedzi! (ponieważ chcem nakręcić film dla...
był to film produkcji europejskiej z lat mniej więcej 1985-1993 (przynajmniej w tych latach gdzieś go ogldałem), treścią jest poszukiwanie przez mężczyznę swojej zaginionej żony. Została ona porwana. W końcu bohaterowi udaje się skontaktować z porywaczem, a ten go zabiera go w tą samą drogę co jego żona. Kluczowa,...
prosze poleccie mi jakies fajne filmy cos w rodzaju Cala ona, szkola uczuc, pamietnik, jak wniebie, czyli najprosciej filmy BABSKIE :)