Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

... jestem ciekawa jaki był Wasz najlepszy film...

Czekam również na propozycje takich co są podobne do wspomnianego dzieła Lyncha...

Szukam filmu właściwe dwóch cześci gdzie bohaterem był robot nazwany Johny 5. Jeśli byście mogli podajcie mi tytuł tu albo na mój blog ale lepiej tu.

szukam najlepszych filmów najlepiej jakieś komedie z góry dzieki

CARMEN ELEKTRA ! TYTUL PIOSENKI!.............Czy moze ktos z was ogladal 'Til Death Do Us Part: Carmen & Dave w MTV. Jesli tak to mam pytanie ktora wykonawczyni i jaka to piosenka byla spiewana podczas pierwszego tanca mlodych zaraz po slubie (PIOSENKE WYBRALA CARMEN) . Dzieki .... .

Siłą pierwszego obrazu było pionierskie podejście na wielu frontach:
1.Przełamywanie tabu, szokowanie
2.Postać bezkompromisowego skandalizującego reżysera-Paula Verhoevena
3.Doskonałość realizacyjna- montaż i zdjęcia oparte na długich ujęciach,których już się wtedy nie stosowało bo weszła moda na epileptyczne...

Niechcem wyjść na jakiegoś chwalipięte, ale jeśli zajrzelibyście na mój blog i ocenili moją listę albo zgadli które z tych okolo 50 filmów to piraty(jest ich 7) to moze i jakas nagroda by se znalazla. :-)

A mianowicie chciałam zapytać jaki film był dzisiaj w Gazecie Wyborczej, gdymy mógł mi ktoś powiedzieć... i co jaki czas GW będzie wydawana razem z filmem
Z góry dziękuję
Pozdrowionka:)

Witam:)! Szukam nazwy bardzo dobrego filmu, którego główną bohaterką jest nastoletnia dziewczyna z wielkim talentem do ćwiczeń lekkoatletycznych na drążkach (lub coś w tym stylu). Początek filmu zaczyna się od tego, jak bohaterka wraz z rodzeństwem i ojcem jadą autem do szkoły i przedstawia każdego członka rodziny z...

więcej

hey, zakładam bo z tego co widziałam to na forum nie ma topicu o tym filmie, mnie osobiscie film sie bardzo spodobał, nawet sie nie nudziłam ani nic:P Pozatym chłopcy świetnie zagrali, ale Heath Ledger w tej roli całkowicie nie do poznania(gdyż znałam go raczej z innych)
czekam na Wasze opinie ;]

Dzisiaj byłam w kinie na Pile 2 i naprawdę nie żałuję wydanych pieniędzy. Jest chyba lepsza od pierwszej części, ale nie w tym problem. Otóż pod koniec filmu, jak już są napisy końcowe leci taka fajna piosenka. I mam pytanko: jak się ona nazywa i kto ją wykonuje? Z góry wielkie dzięki :-D