Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W szkole mamy do zrobienia książeczki na temat wybranego tematu w odpowiednim kraju. Mojej grupie przypadli sławni ludzie w USA. Jeśli macie jakieś pomysły kto powienien się tam znaleźć to z miłą chęcią wykorzystam to:) Myślimy też o oddzielnym rozdziale na temat młodego pokolenia aktorów...

Możecie wypisywac swoje...

więcej

co myślicie o tej cudownje , pięknej , utalentownaej aktorce ?
Dla mnie jest super poprostu 10/10 - polecam i przyjzyjcie sięmimo duzego wieku , bo 48 lat jest suppper. ! !! Wygląda ja na 30 lat !

Jak w temacie.Jest bodajże luty a jakieś parę dni temu polonistka uświadomiła mi że w temacie portret złego ojca w tekstach kultury XX wieku musi być conajmniej jedno żródło poza literackie.
Czyli na przykład film :)
Teraz Wy macie pole do popisu.Pozdrawiam

Zespół zjawiający się na stypie gra muzykę 2 kawałki rockowe. Kto wie czyje są to kawałki? Chodzi mi zwłaszcza o ten fragment balladkowy (gitara+bas) Czy ktoś wie co to za utworki? Bo na płycie z muyką z tego filmu tego nie ma.

Witam,

W FilmiePolskim przy co poniektórych aktorach widnieje coś takiego jak 'Varia'. Myślałem nawet przed chwilą o dodaniu czegoś takiego, ale nie bardzo wiem - przynaje się ;D - jaki w FilmWebie jest odpowiednik Variów (gościnna rola, czy co ???). Będe dŹwięczny za wyjaśnienie kwestii. Z gÓÓry dziękuje

Czy ktoś wie o filmie tv lub kinówce z tematem SHAMAN KING?

Poluje na ten film, nie ma ktos i moglby go mi przeslac poczta? moge sie wymienic mail - somar17@interia.pl BARDZO WAZNE !! :)

...z najnowszych fimów byście polecili? obojętnie jaki gatunek,ale najlepiej dramaty albo thrillery.

kiedys widzialem na wideo film chyba z lat 70 lub 80 o mrowkach ktore zatakowaly hotel - sceny z tego filmu: chyba zaczely wychodzic z jakiejs rury podczas kiedy robotnicy odslonili ja na budowie... pamietam ze odbywala sie ewakuacja gosci za pomoca smiglowca, czesc towarzystwa wpadla na pomysl zeby usiasc w pozycji...

więcej

W wyżej wymienionym filmie jest taki zarąbisty motyw muzyczny, w momencie kiedy Duncan idzie się spotkać z Kate podczas jej pokazu/sesji zdjęciowej. Czy ktoś z szanownych forumowiczy wie może co to za utwór? Na ścieżce dźwiękowej do filmu go nie ma. Prosze o pomoc.