Wie ktoś mozę jaki test tytuł piosenki reklamy Karty Visa "Pokochaj każdy dzień" Proszę o pomoc i pozdrawiam:)
Jak zwykle chodzi o prezentację.
Chodzi mi o tytuły filmów o wolności.
Konkretnie "Co czyni człowieka wolnym, i co ogranicza jego wolność"
Nie chodzi mi o filmy więzienne, lecz głównie o coś ambitniejszego, jak np więzniowe nałogów, ambicji, konsumpcyjnego trybu życia itp.
Z góry dziękuję za każdą...
Wie ktoś mozę jaki test tytuł piosenki reklamy Karty Visa "Pokochaj każdy dzień" Proszę o pomoc i pozdrawiam:)
Witam! Poszukuje filmów gatunek: dramat. Takie , które są w stanie naprawdę zaciekawić widza i dać mu powód do refleksji nad własnym postępnowaniem.
Prosze was- pomozcie mi. Jak ktos moze, to niech poda mi nazwe filmu, w ktorym nastolatka z duzym talentem w jakies dziedzinie lekkoatletycznej zostala sparalizowana (jej nogi) z powodu upadku w czasie trwajacych zawodow duzej rangi (chyba mistrzostwa kraju). na poczatku filmu jedzie z rodzina do szkoly i opisuje...
Witam moim ulubionym filmem jest American pie band camp:D jest poprosr=tu extra!!!! polecam kazdemu !! ogladałem go zeby nie skłamać a z 8 razy i za kazym razem tak saamo sie śmiałem ten film to wytpas!!!!!!!!!!
ludze pomozcie mi bo sie zamecze... co to jest za film... podajcie mi tytul albo chociaz nazwisko aktora ktory gra glowna role...
wiec film jest o policjancie ktory za kilka dni ma przejsc na emeryture... idzie na jakies badania do szpitala i tam kierowca autobusu zamienia wyniki... okazuje sie ze zostalo mu kilka...
Witam w tym roku zdaje mature i jako temat na ustną wybrałam sobie "Katastroficzne wizje świata w literaturze i filmie" z tym że temat wydawał mi sie dosyć prosty pod względem literatury ale szczerze powiedziawszy żaden konkretny film nie przychodzi mi do głowy. bardzo prosze o pomoc w wyszukaniu jakis filmów o...
nei pamietam nazwy.. ani aktorow.. ale wiem mneij wiecej o cyzm byl (filmm) ; dziewczyna wybrala sie ze znajomymi na jakas nowoczesna wystawe, weszla do jakeij tuby i zaczekla majsterkowac ze swoim (wirtualnym ) wygladem ale zamiast stworzyc kobeirte swtorzyla meszczyzne bylo spiecie i z maszyny wyszla..nei ona tylko...
więcej