Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ha, więc zakładam nowy temat. Może nie powinnam zważywszy, że chodzi mi o taką malutką duperelkę, ale...
Mianowicie nie bardzo wiem, dlaczego nie potrafię zmienić sobie zdjecia na profilu. Niby wszystko gra, wybieram obrazek, każę ładować... i nic. Wyskakuje User.Photo.Changed i dalej mam stary obrazek. :( Co z tym...

więcej

ADRESY DO PORÓWNIANIA
http://www.filmweb.pl/User?id=448872- [www.filmweb.pl/User?id= ...] JEJ WREDNEJ WIEDŹMY
http://www.filmweb.pl/Topic?id=339993

Mam prośbe !! Oglądałęm sobie film Siła Strachu do momentu kiedy jakiś koleeś ( chyba Charlie :-) ) zabił jakąś facetke która przychodziłą do tego domu !! . i niestety nie mogłem dalej obejrzeć tego filmy ponieważ miałem złą kopie tego filmu i nie dało się oglądac i mam do was probe czy mógłbym mi ktoś opowiedziec co...

więcej

Jaki aktor/aktorka was najmniej przekonał/a swoją grą i w jakim filmie?
Mnie osobiście nie przekonuje rola Joanny Brodzik w "Magdzie M." i Toma Cruisa w "Mission Immposible" A was?

Czy ktoś wie gdzie możne znaleść A&E BIOGRAPHY : JOHN TRAVOLTA ???? Prosze o kontakt : MOCIK@OP.PL ;) z góry dzięki ;)

Możecie mi pomóc jakoś w zdobyciu tego filmu. Szukam i szukam i nic nie udalo mi sie jeszcze znalezc wiec pytam specjalistow:)

Witam szukam filmu nie wiem z jakiego roku ogladalem go jakies 7 lat temu moze wiecej moze mniej film byl specyficzny o gosciu ktory mial zone dzieci pewnego razu wrocil do domu wieczorem wzial noz i poprostu zamordowal cala rodzine i wyszedl, policja szukala go bardzo dlugoo znalezli go dopiero po 18 latach!!!...

mam pytanko:czy ktos ma przypadkiem film rosyjski "Kalina krasnaya" i "Pechki-lavochki" Szukszyna?
prosze o odzew!!!!
bardzo mi na tych filmach zalezy gdyz sa mi potrzebne do pracy magisterskiej....
pozdrawiam
Ania

pasowałoby zrobić taką rubrykę filmów-klasyków -)100 filmów, które musisz znać! ciekawe by to było no nie?

Miał ktoś okazję oglądać na HBO? Według mnie bardzo fajny filmik. Trochę bajkowaty, no moze bardzo, ale jak się go obejrzy, humor odrazu się poprawia. Do tego produkcji Jerzego Zielińskiego, co dodatkowo podnosi jego walory. No i ta Hilary Duff... czy ona nie ma genialnego uśmiechu?

Co sadzicie o tym filmie?