Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Uwaga konkurs redakcji (a raczej jej części). Kto kojarzy product placement takiego alkoholu jak Ballantines w filmie, dostanie jakąś interesującą nagrodę.

Krzysztof

Witam:)! Szukam nazwy bardzo dobrego filmu, którego główną bohaterką jest nastoletnia dziewczyna z wielkim talentem do ćwiczeń lekkoatletycznych na drążkach (lub coś w tym stylu). Początek filmu zaczyna się od tego, jak bohaterka wraz z rodzeństwem i ojcem jadą autem do szkoły i przedstawia każdego członka rodziny z...

więcej

Dawno widziałem - kradli arbyzy z pola dla jakiegoś dziadka ... pomoże ktoś???

Witam wszystkich...

mam problem nie potrafie nigdzie znaleźć w internecie Tego poczatkowego odliczania ze starcyh filmów. czy ktos jest w stanie mi pomoc?

Hejka mam pytanko wiem ze tu raczej o filmach no ale;) Szukam tetralogi Tada Williamsa - Inny Swiat sa 4 tomy ,szukam ich w pdf, doc itp ma ktos moze, w jezyku Polski??? bo w angielskim sa ale ja potrzebuje w Polskim, jesli ktos ma prosze sie odezwac na maila skoczek_22@o2.pl dzieki bardzoo

Nie wiem co Wy o tym sądzicie, ale lista TOP 100 jest conajmniej smieszna. I kryteria co do miejsca filmu na liscie powinny byc inne.Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pewnie był już kiedyś taki temat poruszany, może nawet kilka razy...ale co tam.
Chciałabym abyście podali tytuły filmów do których macie największy sentyment, chodzi mi o takie filmy...że kiedy o nich pomyślicie to kręci wam się łezka w oku.
Filmem do którego ja mam sentyment jest z pewnością "Edward Nożycoręki"...

więcej

Prosze o podawanie tytułów nie koniecznie nowych, bo te raczej widziałem, ale bardzo strasznych horrorów (nie takich pokorju złego zakrętu, bo na nim się uśmiałem), naprawdę straszne i wbijające w fotel produkcje :D

Co sądzicie o nowej kolekcji najlepszych filmów wg gazety Wyborczej?? myslicie ze warto inwestowac w to kase?? Pomóżcie bo nie wiem czy zazcząć kolekcjonowac te ksiązki i filmy czy sobie odpuscic??