Siemka. To moj pierwszy post na FilmWeb'ie Pytanie dotyczy filmu Underworld 2. Co sadzicie, czy ktos juz mial okazje widziec (wiadomo gdzie;P) i wogole... Z gory dziekuje za odp. Pozdro
Nas stronie http://serwisy.gazeta.pl/film/0,22532,0.html?str=2 [serwisy.gazeta.pl/film/ ...] snalazłem filmy kture bedą grane tego roku.
Wybór jest ogromny a zarazem świetne filmiki wyjdą nawet kontynłacje filmów jak "Piraci z Karaibów 2","Mission: Impossible III".Warto zobaczeć
Czy ktoś ma wszystkie 9 sezonów z ładną jakością??? Mam sporo filmów na wymiane. Jak ktoś ma to prosze pisać na adres: darek66610@wp.pl
jezeli ktos posiada film "port lotniczy" w swoich zbiorach, bardzo prosze o kontakt ze mna. bardzo zalezy mi na dostaniu tego filmu. kontakt ze mna to mail Margolcia_666@tlen.pl lub gg3989461, tlen Margolcia_666.
prosze o pomoc
Według mnie, Joseph Fiennes jest bardzo przystojnym i utalentowanym aktorem młodego pokolenia!! Co Wy powiecie na ten temat??
Krótkie streszczenie:
Film opowida historię pewnego małżeństwa. Żona ma problemy psychiczne i zyje w swoim świecie. Pewnego dnia do ich domu przyjeżdza atrakcyjna opiekunka (pielęgniarka), która ma im pomóc w dojściu do normalności. Z czasem poprzez "niekonwencjonalne metody" osiąga zaskakujące efekty w terapi żony...
czy znacie jakies filmy z tym związane, albo które choć troxchę poruszają ten temat? oprócz dzieci z dworca zoo, trzynastka... podawajcie, please!! im więcej tym lepszy efekt... :) czekam...:)
Czy ktoś może mi podać link do strony z której można ściągnąć motyw muzyczny z Ojca Chrzestnego( chodzi mi o ten najbardziej znany) bo nie moge go nigdzie znaleźć. Ewentualnie prosze o przesłanie go na mój e-mail:pawelwarych@wp.pl z góry dziękuje za pomoc:-) A może ktoś zna jakieś dobre strony skąd można ściągnąć za...
więcej