Uwaga konkurs redakcji (a raczej jej części). Kto kojarzy product placement takiego alkoholu jak Ballantines w filmie, dostanie jakąś interesującą nagrodę.
Krzysztof
Witam:)! Szukam nazwy bardzo dobrego filmu, którego główną bohaterką jest nastoletnia dziewczyna z wielkim talentem do ćwiczeń lekkoatletycznych na drążkach (lub coś w tym stylu). Początek filmu zaczyna się od tego, jak bohaterka wraz z rodzeństwem i ojcem jadą autem do szkoły i przedstawia każdego członka rodziny z...
więcej
Witam wszystkich...
mam problem nie potrafie nigdzie znaleźć w internecie Tego poczatkowego odliczania ze starcyh filmów. czy ktos jest w stanie mi pomoc?
Hejka mam pytanko wiem ze tu raczej o filmach no ale;) Szukam tetralogi Tada Williamsa - Inny Swiat sa 4 tomy ,szukam ich w pdf, doc itp ma ktos moze, w jezyku Polski??? bo w angielskim sa ale ja potrzebuje w Polskim, jesli ktos ma prosze sie odezwac na maila skoczek_22@o2.pl dzieki bardzoo
Nie wiem co Wy o tym sądzicie, ale lista TOP 100 jest conajmniej smieszna. I kryteria co do miejsca filmu na liscie powinny byc inne.Pozdrawiam
Pewnie był już kiedyś taki temat poruszany, może nawet kilka razy...ale co tam.
Chciałabym abyście podali tytuły filmów do których macie największy sentyment, chodzi mi o takie filmy...że kiedy o nich pomyślicie to kręci wam się łezka w oku.
Filmem do którego ja mam sentyment jest z pewnością "Edward Nożycoręki"...
Prosze o podawanie tytułów nie koniecznie nowych, bo te raczej widziałem, ale bardzo strasznych horrorów (nie takich pokorju złego zakrętu, bo na nim się uśmiałem), naprawdę straszne i wbijające w fotel produkcje :D