Pewnie był już kiedyś taki temat poruszany, może nawet kilka razy...ale co tam.
Chciałabym abyście podali tytuły filmów do których macie największy sentyment, chodzi mi o takie filmy...że kiedy o nich pomyślicie to kręci wam się łezka w oku.
Filmem do którego ja mam sentyment jest z pewnością "Edward Nożycoręki"...
niewiele osob wiedzialo o lost'cie zagubionych gdy on lecial na axn od stycznia tamtego roku... a jakos zaczelo byc o nim glosno gdy go puscila tvp1... a tak malo kto by teraz wiedzial.... tvp1 nie dorasta do piet AXN!!!!
Czy ma ktoś może piosenkę "Bądź zawsze blisko mnie" z filmu "KOGEL MOGEL - Galimatias" słowa napisał Seweryn Krajewski a wykonawcą jest Urszula jezeli się nie mylę bardzo proszę o przesłanie na maila jeżeli ktoś ma ta piosenkę bonita@wp.pl
Prosze pomóżcie, powiedzcie jaki jest wasz ulubiony horror. Pliska.... odpisujcie szybko... ja czekam.
Witam!! Poszukuje filmu w którym została wykorzystana.....
"Moonlight Sonata" Bethovena
Prosze o Pomoc!
Z góry dziękuje za wszelkie odp.
Pozdrawiam
Naprawdę nie rozumiem dlaczego ten filma ma tak niską ocenę. Niedawno skończyłem go oglądać i muszę powiedzieć, że nie jest taki najgorszy. Owszem gra aktorska nie powala, szczególnie gdy Kate płacze lub udaje przerażenie (muszę przyznać, że mnie to rozśmieszyło). Ale przecież są jakieś plusy: pomysł zrealizowania...
Witam
Szukam filmów w których występują elementy szermierki japońskiej, takich jak "Zatoichi". Będę wdzięczny za podanie kilku tytułów jeśli znacie.
Pozdrawiam Paweł
Do tych co przeczytali zapowiedź, i obejżeli zwiastun: Co sądzicie o SILENT HILL`u ? Mi się nie widzi. Podrasowana historia pierwszej części gry z potworami z drugiej przyodziana w amerykańską (niestety modną ostatnio) szatę filmów akcji.... Ile można? Nie wystarczy, że spaprali RESIDENT EVIL? Może Japońcy powinni...