Ja osobiscie uważam, ze najlepiej oglada sie filmy z napisami. Wtedy wyraznie widać emocje aktora, ton glosu i te sprawy ;]
A jak Wy uważacie??
Dzis ostatni ocinek Gotowych na wszystko z tego powodu zapraszam na mój blog żeby wyrazić opinię na jego temat!
Czy filmweb, publikuje na stronce liste laureatow konkursow czy powiadomienie przychodzi na maila??? A z tymi konkursami to czasami nie jest ściema???
Czy filmweb, publikuje na stronce liste laureatow konkursow czy powiadomienie przychodzi na maila??? A z tymi konkursami to czasami nie jest ściema???
Czy pamiętacie jeszcze japońskie filmy o samurajach? Czy są tutaj fani tego - zapomnianego nieco - gatunku filmowego? Akira Kurosawy i innych - mniej znanych? Wydaje mi się, że wraz ze śmiercią tego wielkiego reżysera i jego ulubionego "samuraja" - Toshiro Mifune - umarło to kino dla świata. "Ostatni samuraj" i...
Zastanawiam się czy iść do kina na Wykolejony. Osaba jest nawet niezla, fabuła też wydaje się ciekawa, ale nie jestem pewna czy lepiej iść na jakiś inny film co leci teraz w kinie...