Witam. Poszukuje pilnie soundtracku z mision imposible 2 a dokladnie z momentu gdy glowny bohater walczy na tej pustyni i przylatuje ten helikopter... to taka przygrywka na gitarze ale nie wiem jak sie nazywa. Prosze o pomoc! Pozdrawiam
Nie mogę sobie przypomnieć pewnego filmu który opowiadał o małym stworku który wyszedł z podziemi i poprowadził jakiegoś policjanta korytarzami? W wypożyczalni ten vhs był kiedyś - teraz go nieman :-(
3. FLATLINE czyli Linia Życia z J.Roberts, którymś z Baldwinów i K.Shuterlandem
2. Szeregowiec Ryan
1. Blair Witch Project....choć tu jak pewnie wielu z Was mam kilka typow ale pozostanę przy tym.
Leciał kilka lat temu na tvp to był western i komedia opowiadał o skarbie ukrytym w grobie jakiegoś bandyty czy jakoś tak i ten skarb chciało znależc kilku kowbojów i po drodze wycinali sobie nawzajem numery żeby dotrzeć pierwszym do skarbu. Pamiętam jeszcze motyw z bitwą i jakimś rannym generałem. Ktoś wie?
Hejka! Czy ktos orientuje sie moze w tej kwestii, moglby podzielic sie kilkoma tytulami? Obejrzalam ostatnio 'Hotel Rwanda' i jestem zafascynowana jesli w ogole mozna tak to okreslic gdyz film jest porazajaco smutny. Pomozecie?
z racji ze niedawno sie zarejestrowałem . nie wiem jak dodawac aktorów do filmu... opisy dodawac nowe itp prosze o rady i wskazówki
Musze napisac prace na temat: Starosc wcale nie musi oznaczac slabosc. Jesli ktos z was zna film, ktory obrazowalby powyzszy temat bardzo prosze o pomoc. Sprawa jest pilna i dodam, ze jest bardzo zdesperowana :)