Witam !
moj pierwszy post tutaj
bardzo duzo radosci sprawily mi bajki/fragmenty znalezonych tu bajek-wspomnienia wrocily i az lezka sie zakrecila w oku
a do rzeczy-moja mama miala taki swoj ulubiony film ale ja dawno temu pozyczylem go komus i ... zaginol niepamietam komu pozyczalem niepamietam oryginalnego...
Witam !!! Bardzo pilnie poszukuje tego filmu o wdziecznym polskim tytule Saga o Dzudo (badz Judo) w rezyserii Seiichiro Uchikawa z roku 1965 (nie ten kurosawy z 1943!!!!!) ... Szczegolnie prosilbym o kontakt takie osoby jak marsen czy sqbi ktore widzialy ten film bo dodaly informacje o nim na filmweb. Jesli ktos z...
Zapraszam wszystkich na nowo postająca forum miłośników kina. Potrzebni są użytkownicy i moderatorzy. Pozdrawiam. Adres forum:
www.filmy.bee.pl
o takich dwóch chorcyh facetach którzy uciekli ze szpitala aby pojechać nad morze. Tam nad morzem umierają. Jeden z nich kupuje swojej matce za pieniądze gangsterów samochód jak elvisa amiętam cały film szczegół po szczególe ale nie jestem tu po to by go opowidać. Jestem tu po to aby ktoś podał mi tytul tego filmu....
Witam! Ktore filmy, wedlug Was, sa najbardziej wzruszajacymi jakie kiedykolwiek ogladaliscie ? Ja mam swoje 2 typy
- Braveheart
- Titanic (wielu uwaza ta prosukcje za filmowa porazke, ale dla mnie film byl piekny i napewno bardzo wzruszajacy)
Podajcie swoje typy! :)
Chciałabym obejrzeć jakiś ciekawy film, jednak nie mam pomysłu jaki to może być... Prosze was o radę!!! Może to być stary lub nowy film, byleby był ciekawy. Błagam, doradźcie...
Jakie są wasze ulubione filmy?
Do moich ulubionych należą:
1. Gattaca - Szok przyszłości
2. Zew wolności
3. Człowiek przyszłości
Dlaczego takie? Bo cenię ambitne kino. To filmy z przesłaniem, z wartościami które przynajmniej dla mnie wydają się byś najważniejszymi, to poświęcenie, wiara we własne marzenia i...