Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ten serial jest po prostu genialny kazdy odcinek trzyma klimat i cos ma w sobie Gandolfini jest genialny Podobno powstaje 6 sezon zajebiscie

http://www.oscar.com/nominees/print.html [www.oscar.com/nominees/ ...]

ale chyba to nie pełna lista

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie moge nigdzie znalesc napisow do filmu clan of the white lotus prosze bardzo o pomoc

Dawno widziałem - kradli arbyzy z pola dla jakiegoś dziadka ... pomoże ktoś???

leciała na polonia 1 (było to podobne do yattama) walczyli z szatanem i on mał sługe takiego małego muchomorka zawsze sie czas za3mywał
oni wkraczali w inny swiat mieli taki latający pojazd help!!

Szukam filmu który oglądałem kilka lat temu, chyba produkcji Japońskiej, film opowiadał historię 2 sióstr, starsza jest płatnym mordercą, na początku filmu jest specyficzna scena w której dziewczyna dostaje się do jakiegoś biurowca gdzie ma zabić faceta, jest ubrana na biało i podczas całej akcji leci wolna piosenka(...

więcej

Czy nie macie linku to tego Polskiego filmiku ?

To film o azjatce, która zabiera policjantowi jego strój i motor i jeździ po ulicach L.A. Spotyka różnych ludzi (od przeciętnych mieszkańców po handlarzy narkotykami) i próbuje im pomóc. Niestety nie widziałem ani początku ani końca filmu. Jest to film z lat 90 - tych, a w tv widziałem go jakieś 2 lata temu....

Niedługo walentynki podzielmy sie wszyscy wrazeniami zwiazanymi z obejrzanymi przez nas komediami romantycznymi......;)