jaka leciala w pierwszej częsci American Pie jak Jim robił striptiz w swoim pokoju przed Nadią ... prosze pomozcie !
Szukam naprawde śmiesznych filmów ( tylko nie tak głupich, że aż śmiesznych) ale ciekawych komedi na których można się pośmiać, jeśli ktoś może coś polecić to bardzo proszę o pomoc.
Romans, dramat,
Kobieta wyjeżdża w sprawach służbowych do Wenecji, tam poznaje przystojnego Irlandczyka, który jest reporterem, dziennikarzem wojennym. Facet jest wdowcem, a jego córkę wychowuje jego matka. Kobieta związana jest z innym, planuje z nim ślub. Nawiązuje jednak romans z dziennikarzem. On jednak...
tak się składa, że mam ferie (dla zainteresowanych - chodzę do I klasy liceum) i zamierzam jak zwykle już od pewnego czasu urządzić wieczorek filmowy. Wszystkie osoby będą w moim wieku i, żeby się nie nudzić, chcemy obejrzeć:
horro, komedię (raczej nie romantyczną) i jeszcze jeden film innego gatunku (może być zarówno...
Telekamerami 2006
Według mnie najlepszym aktorem powinnien zostać Maciej Zakościelny. Aktorem zostaje najlepszy aktor, który grał w filmie TELEWIZYJNYM, a nie KINOWYM Więc się pomylili, Ci co głosowali. Ciesze się, że wygrał Szymon Majewski,ale żałuje, że nie kandydował Kuba Wojewódzki:(
Może troche nie związane z...
Witam, Mam pytanko. Zna ktoś może tytuł takiego dość starego filmu?? Jedyne co wam moge o nim podsunąć to to co pamiętam z jego treści. Była sobie taka babka co trzymała trójkę dzieci (chłopczyka i dwie dziewczynki) zamknięte w pokoju. Dzieci te znalazły w swojej szafie schody na strych gdzie urządziły sobie kryjówke...
więcejWidzialem juz wiel komedii tego gatunku, ale mam problem poniewaz uwielbiam ogladac te filmy i szukam takich ktorych nie widzialem!!! Wiem ze mozecie mi pomoc .... Ja sam widziałem już : American pie 1,2,3,4; straszny film 1,2,3; ali g:in da house; o dwoch takich co poszli w miasto; wredne dziewczyny; raperzy z malibu;...
więcej