Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Telekamerami 2006
Według mnie najlepszym aktorem powinnien zostać Maciej Zakościelny. Aktorem zostaje najlepszy aktor, który grał w filmie TELEWIZYJNYM, a nie KINOWYM Więc się pomylili, Ci co głosowali. Ciesze się, że wygrał Szymon Majewski,ale żałuje, że nie kandydował Kuba Wojewódzki:(
Może troche nie związane z...

więcej

Witam, Mam pytanko. Zna ktoś może tytuł takiego dość starego filmu?? Jedyne co wam moge o nim podsunąć to to co pamiętam z jego treści. Była sobie taka babka co trzymała trójkę dzieci (chłopczyka i dwie dziewczynki) zamknięte w pokoju. Dzieci te znalazły w swojej szafie schody na strych gdzie urządziły sobie kryjówke...

więcej

Widzialem juz wiel komedii tego gatunku, ale mam problem poniewaz uwielbiam ogladac te filmy i szukam takich ktorych nie widzialem!!! Wiem ze mozecie mi pomoc .... Ja sam widziałem już : American pie 1,2,3,4; straszny film 1,2,3; ali g:in da house; o dwoch takich co poszli w miasto; wredne dziewczyny; raperzy z malibu;...

więcej

Poszukuje jakiś klimatycznych horrorów ale interesuje mnie tylko azjatyckie kino. Jeżeli tylko znacie jakiś fajny tytułek to podajcie.

Mam prosbę czy wie ktos jaki jest wokalista i tytuł utworu w tym filmie?albo czy ktos ma ten utwór z końca tego filmu to bardzo bym prosił o wysłanie go na moja poczte Asuntos@vp.pl

Jak znacie jakieś ładny film romans to piszcie :)

Na ktorym filmie byliscie najwięcej razy w kinie.
Moja lista.
5x "GW: Powrót Jedi" (w tym raz edycja specjalna)
3x "Gwiezdne Wrota"
"WP: Powrót Króla"
"Wielka Draka w Chińskiej Dzielnicy"
"GW: Imperium Kontratakuje" (w tym raz edycja specjalna)
"Willow"

Czesc witam chciałbym wiedzieć jakie są wasze opinie i typy na to kto powinien poprowadzić gale oskarową oraz ktory z prowadzących do tej pory był najlepszy a który dał du.y :) Moj typ na naj to Keaton

JAK MYSLICIE PO CO, CO 108 SEKUND WCISKAC TEN PIPRZ......PIP ;-) KLAWISZ, CZY KTOS WIDZIAL JUZ WIECEJ NIZ 9 ODCINKOW 2 SEZONU I WIE COS NA TEN TEMAT?

czy ktoś wie z kąt moge pobrać film ''ja wam pokaże'' albo obejżeć cały