Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuje filmu którego mógłbym użyć do prezentacji maturalnej... tematyka: sąd ostateczny... prosze o pomoc!!!

użytkownik usunięty

Witam.
Poszukuje tytulu takiego jednego filmu który mi kiedys sie spodobał i dopiero teraz mi sie przypomniał, ale za cholere nie moge przypomniec sobie tytułu. Oglądałem go bardzo dawno... moze ktos bedzie znał? Poniżej moje streszczenie dokładne na tyle, na ile potrafię sobie ten film przypomnieć.

W roli...

Kiedys w TV bodajze Polsta lecial taki film, ktorego tytulu nie pamietam i jakos niemoge go znalezc. Moze ktos skojarzy go. Cos jak horror + komedia (z przewaga komedii) - mniej wiecej film jest o tym:
Jest laska, wampirzyca i gryzie jakiegos goscia z mafii i mafiozi staja sie wampirami. Wiec wampirzyca zaczyna swoj...

więcej

Zapraszam do głosowania na TEENAGE OSCAR!! na moim blogu! Głosujcie na Oscar'y Nastolatków.... zwracam się szczególnie do nastoletnich uzytkowników Filmweb'u!!

Przecząc niejako sobie jako zaciekłemu przeciwnikowi przeróżnych rankingów(a właściwie nie ich samych tylko ich powtarzalności) proponuje taki, którego sam jeszcze sam nie widziałem:
Z zasady ma być on poświęcony skandalizującym(nie mylić ze skandalicznym, które to określenie można odnosić do jakości filmu)filmom choć...

więcej

prosze pomocy, poszukuje "At sachem farm", czy ktoś wie gdzie mogę go dostać

Rozmawiałam ostatnio z koleżanką na temat "Efektu motyla" i okazało się że obie widziałyśmy różne końcówki tego filmu... :)

Wiem dziwne, ale podobno jest tego mnustwo:)
Ja widziałam jak on się cofa do dziecinstwa i obraza te dziewczynę i ona jednak wyjeżdża z tego miasta, a moja koleżanka mówiła że ten chłopak dusi...

więcej

Oglądałem kiedyś taki film - zaczyna się od wyścigu dwóch ziomków w nocy na ścigaczach przez miasto ... zwycięzca w nagrodę łamie nogę przegranemu (czy może nadgarstek ... nie pamiętam) wielkim kluczem. Potem był jeszcze jakiś motyw, że coś wybucha i ginie dziewczyna głównego bohatera. Niestety pamiętam tylko tyle ......

więcej

Znacie może to uczucie permanentnego bólu dupy podczas siedzenia na kanapie(takiego że ciągle o nim myślicie)rozdrażnienia i braku koncentracji(rozbiegane oczka) oraz świeżbienia palucha na pilocie(byle tylko przełączyć film)a także wyszukiwania wszelkich wymówek byle tylko nie dokończyć filmu, który okazał się nudny...

więcej

Otóż dlaczego forumowicze odpowiadają TYLKO na dwa lub trzy ostatnie tematy na liście?Akurat te trzy ostatnie są tak pasjonujące, że wszyscy na nie muszą odpowiedzieć i walą drzwiami i oknami a pozostale są do kitu?
No ale nie to jest sedno sprawy.Otóż nietrudno sobie wyobrazić abstrakcyjną i hipotetyczna(wcale...