Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co z ranieniem ludzkich wartości?
Co z wciskaniem zła w przebraniu dobra?
Negowaniem prawa naturalnego?
Chcesz podyskutować?
Zapraszam do dyskusji na moim blogu - brmario

chodzi mi o filmy typu: Straszny film 1,2,3,4 ; pokolenie chucky - filmy w ktorych toczy sie akcja trzyma ona w napieciu i tu nagle cos smiesznego:P Nie chodzi mi o horrory ktore rozsmieszaja slaboscia lub glupota.... Czekam na propozycje
POZDRAWIAM

Szukam tytułu filmu, z rodziny " co by było gdyby" Rzesza wygrała II wojnę światową. Jakby wyglądał świat ?? Ten film musi być świetny, dlatego chce go obejrzeć i bardzo proszę o tytuł. Pozdro

Chce dodac zdejcie do galeri filmu ale jest tylko zakladka ze mozna dodac plakat . Moze mi ktos pomóc??

CARMEN ELEKTRA !!!!!!!!!!!!!!!!! TYTUL PIOSENKI!!!....Czy moze ktos z was ogladal 'Til Death Do Us Part: Carmen & Dave w MTV. Jesli tak to mam pytanie ktora wykonawczyni i jaka to piosenka byla spiewana podczas pierwszego tanca mlodych zaraz po slubie (PIOSENKE WYBRALA CARMEN) . Dzieki .... .

Poszukuje filmów podobnych do yamakasi i 13-tej dzielnicy.Chodzi mo o filmy gdzie tak walczą i sie poruszają

pod koniec lat 80 lub na poczatku 90 lecial w tv taki film fantasy dla dzieci (chyba:P).

Bohaterem byl jakis chlopak, potem utworzyla sie wokol niego 'druzyna' :P Zlym byl jesli dobrze pamietam Kato, ktory na koncu zostal zamieniony w kamien. Wczesniej czesc bohaterow zostala wrzucona do lochu, ale jeden z nich mial...

więcej

- z seryjnymi mordercami
- z duchami
- z nawiedzonymi domami
- akcja w wariatkowie
albo jeszcze jakieś inne. Czekam na odp.:D

razem z moja dziewczyna zakohalismy sie w romantycznym kinie:) prosze piszcie jakie najbardziej lubicie filmy z tego gatunku. podzielcie sie. przeciez kazdy pragnie milosci;)

szukam filmów na prezentacje na temat przyjaźni