Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ratunku!!!!!!! Zżera mnie ciekawosć jak zakończył się ten serial! Co się zdarzyło po tym jak dom na drzewie otoczyła światłość? Czy w końcu udało im się ucieć z tego Płaskowyżu?

Witam Chcialbym Was poprosic o pomoc w odnalezieniu tytulu filmu ktory kiedys ogladalem al teraz nie wiem jak sie on nazywal.

No wiec:

Moze wiecie jak sie nazywa taki film w ktorym taka kobieta jedzie samochodem i dosiada sie do niej pozniej biznesmen i raper i wiezie jeszcze takie mala dziecko, a potem blokuje...

więcej

To dość stary film, mało co z niego pamiętam, wiem że był to film o jakimś kolesiu, który znalazł się na jakimś wysypisku śmieci. Dostał się tam bo łamał wiele przepisów, na tym wysypisku stał dom i z tego co pamiętam w nim mieszkał sędzia, który nie chciał go wypuścić z tego chyba wysypiska, miał go ukarać.... Tyle co...

więcej

chcialabym zapytac Was jakie horrory (moga bc tez thrillery) z ostatnich lat Wam sie najbardziej podobaly...??poniewaz jest duzo sprzecznych opini raz slysze ze jakis film jest zajebisty a raz ze ten sam jest do dupy...wiec prosze napiszcie cos!!:) dzieki z gory

Do kogokolwiek, to jest w stanie pomóc. Otóż, chodzi mi o tytuł pewnego filmu, którego nie mogę wyszukać, gdyż nie pamiętam nawet, kto konkretny tam grał.
Była to komedia, a fabuła opierała się mniej więcej na tym, że paru zdesperowanych gości terroryzuje stację radiową atrapami pistoletów (na ketchup bodajże, o ile...

więcej

Widziałem king konga, oczywiście z reklam (jak to zawsze bywa) zapowiadało się ciekawie i interesująco.....tylko że........przez pierwsze 30-40 minut można z nudów w nosie dłubać i zieeewwwaaaććć, bo NIC się nie dzieje. Dopiero na wyspie akcja sie rozkręca, a kiedy king kong walczy z dinozaurami to jest naprawdę...

WITAM,
CHCIALBYM WAM POLECIC SUPER FORUM, NA KTORYM JEST DZIAL "FILM", W KTORYM MOZNA NAPRAWDE NA POZIOMIE PODYSKUTOWAC O FILMACH, SERIALACH ITP. FORUM JEST NOWE DOPIERO SIE ROZRASTA, MAM NADZIEJE, ZE POMOZECIE :)
REJESRUJCIE SIE I PISZCIE, BEDE WDZIECZNY.
adres to
www.hrhrhr.fora.pl
lub...

widziałam zwiastun i musze napisac ze gra bardziej sie w psychike wdziera no bo gdy w to grałam to sie nieźle strachu najadłam i nieźle miałam zryty łeb a na tym zwiastunie to taki lajcik był......nie ten klimat... wiem ze premiera dopiero 2006-04-21 ale ale czy juz ktos widział?? zawsze znajdzie sie jakis który...

Zastanawiam sie co obejrzec. Lubie filmy zazwyczaj uwazane za dziwaczne, ale nie tylko.W kazdym badz razie unikam wszystkiego przy czym pojawia sie slowo oscar. Zeby ulatwic nieco zadanie wymienie kilka tytulow ktore lubie bardzo bardzo i kilka takich ktore moglibyscie uznac za pokrewne wczesniej wymienionym, ale tak...

więcej

Mam pytanie który z filmów wymieniony w tytule podobał wam się bardziej ?
To takie starcie ''dwóch gigantów" zapowiadanycj jako premiery roku. Z tego jak zaobserwowałem to zdania sąpodzielone co do treści zi zawartości tych filmów. Dlatego rozwiązmy wszelkie wątpliwości ;)