Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wreszcie obejrzałem The Changeling! Film stary, ale jest niezła klima, naprawdę, w kilku scenach miałem gęsią skórkę. Trochę przypomniało mi to Psycho 1,2,3. Kto widział i co myśli a? (spójrz w mój blog - mam kilka pytań)

JAk super ze lost leci na axn!!!!!!!! Jest boski!!!!!!! Mój ulubiony bohater to John Locke. Zawsze najbardziej lubialam Mahometa(wiecie o kogo chodzi)a potem Locka, ale Mahomet zrobił sie glupi bo spodobala mu sie ta idiotka shannon i ciagle za nia lata.

Wpisujcie swoje ulubione filmowe cytaty a także takie które szczególnie zapadły wam w pamięć z jakiegos powodu.
Ja zaczne polskim filmem: Poranek kojota:
-Cip cip, taś taś,
-do lwa kurwa, do lwa???

Poazdrawiam

Proszę Was o pomoc.
Wyczerpałm już możliwości i nie mam pojęcia jak i gdzie zdobyć fim z 1990 roku p.t."Buried Alive II" http://www.filmweb.pl/Film?id= ...
Za pomoc z góry dziękuję
Jurek

Co roku ze znajomymi robimy swoje Oscary.Zagłosujcie!Wasze "wybory" wyślijcie na mail mikolajsikala@wp.pl albo(tak będzie lepiej)na moją stronkę do komentarzy!
ZAPRASZAM!!!
Najlepszy Film

1.Marzyciel
2.Bliżej
3.Za Wszelką Cenę
4.Crash – Miasto Gniewu
5.Vera Drake
6.Sin City – Miasto...

Ostatnio pzez przypadek przypomnailem sobie ze widzialem film, "Duch". Akurat w gazecie bylo napisam"Pierwsza czesc cyklu tragicznego czegos Hollywood" czy jakos tak. Ale o co chodzi?Czemu tragiczna i czemu aktorzy z tych filmow poumierali? Jesli ktos wie niech mi wytlumaczy bo bardzo mnie to interesuje. A i jesli...

POMOCY poszukuje tego filmika od dawien dawna, lecz w necie niema nawet lliterek do filmu ... ataaaaaaaak bardzo hcialbym go obejżeć ponownie..... prosze jesli ktoś posiada ten filmik... bedę okrutnie bardzo wdzię czny... :)

POTRZEBUJĘ KUPIĆ FILM "ŻE ŻYCIE MA SENS" prod. polskiej.
Mój adres e-mail - nico.toscanni@wp.pl. tel. - 880369849 - Łukasz

swego czasu tak moze z pięć, sześć lat temu widziałem go na HBO. Film było o nagłej i niespodziewanej dla obojga miłości młodego geja i samotnej matki sporo od niego starszej - zdaje się że hiszpański, albo jakiś latynoski

Przepraszam, ale wyszukiwarka mnie ignoruje.
Szukam filmu angielskiego, który pokazywany był na Cyfrze+ kilka lat temu. Film jest współczesny, rzecz się dzieje po II wojnie światowej w angielskim collegu, do którego skierowanie (?) dostaje nauczyciel historii. Biedaczysko musi się dopasować do "rytuału", który tam...