chciałbym abyście zaproponowali mi jakieś warte obejrzenia !!! Ja sam widziałem już : American pie 1,2,3,4; straszny film 1,2,3; ali g:in da house; o dwoch takich co poszli w miasto; wredne dziewczyny; raperzy z malibu; eurotrip; road trip; not another teen movie; wieczny student; soul plane; dziewczyna z sąsiedztwa;...
więcejNie bardzo rozumię więc proszę powiedzcie mi... Jak można oceniać film którego premiera jest jeszcze odległą przyszłością??? Wątpie w ludzką inteligencję, gdy widze film datowny na 2009 rok (np. shrek 4) z oceną np. 10/10 . Ludzie, którzy wystawiacie tego typu oceny ZASTANÓWCIE SIĘ!!! Przecież nie wiecie nawet czy...
Witojta!!To kolejny beznadziejnie kontrowersyjny post devastatora z cyklu "rozruszanie dtrętwego toważycha".
Co myślicie o kinie dla rozrywki jako pierwotnym jego posłannictwie(pierwsze filmy w historii kina to byly komedie i sf)
Co ludzie widzą w ambitnych produkcjach armeńskich i czechoslowackich z epoki dojżalego...
czy slyszal ktos o tym filmie? bo bardzo lubie filmy o zombi i zobaczylem dzis na stronie www.goldesel.to ze jest tam tylko ze po niemiecku i napisow tez nie moglem znalezc, czy ktos moglby mi jakos pomoc albo cokolwiek napisac o tym filmie?
Moze to jeszcze za wcześnie-w końcu mamy dopiero listopad ale myślę , że możemy zacząć dyskusję na temat "oscarowych" typów. Mam kilka tytułów na myśli...przede wszystkim "Monachium" Spielberga i "Che" Soderbergha oraz "Brokeback mountain" Anga Lee (Złoty Lew w Wenecji) i "Trzy pogrzeby Melqiuadesa Estrady" w reżyserii...
więcejFajna bajeczka szkoda że jej nie puszczają.Na Cartoonie jej nie ma a taka telewizja gdzie puszczaja prawie każde odcinki ze Scoobim
Film Piątek 13 składa się z 10 częśći
1. Piątek 13
2. Piątek 13 częśc 2
3. Piątek 13 częśc 3
4. Piątek 13 część 4: Ostatni Rozdział
5. Piątek 13 część 5: Nowy Początek
6. Piątek 13 część 6: Jason Żyje
7. Piątek 13 część 7: Nowa Krew
8. Piątek 13 częśc 8: Jason zdobywa Manhattan
9. Piątek 13 część 9: Jason...
a co za tym idzie - zapraszam serdecznie na mój blog. Jest tam kilka ciekawych tematów i spraw, które - jak sądzę - warte są przedyskutowania. Oczywiście tylko pod warunkiem, że komuś chce się czytać, bo ja rzadko poprzestaję na jednym akapicie :)
Ps. Tytuł tego wpisu to rzecz jasna wyrafinowana prowokacja, którą...