Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Filmy można obejżeć na stronie
http://www.relaz.o2.pl/film-festiwal.php [www.relaz.o2.pl/film-fe ...]

I błagam głosujcie.... bo osboiście jestem załamany filmem mającym najwięcej głosów...

Kto mi poda dobre programy do pobierania filmów itp??Ale nie kazee bo mi nie działa)A moze ktoś mi by pomógł ??Niech pisze na gg 7261257 ( często jestem niewidoczny)

kto oglądał to wie.Linda miał takie jakby lekarstwo w sobie przez które nie mógł pić alkoholu potem je sobie wyjmuje i może pić (bo musiał w tamtej sytuacji :])chce wiedzieć jak sie nazywa ta rzecz...

Kogo byście widzieli w różnych rolach gdyby te filmy powstały.(podawajcie bohatera i aktora)

Który film według was zasługuje na miano obrzydliwego?? podajcie powód. Moim zdaniem jest to Cannibal holocaust, powód- realizm

Bardzo podoba i się serial "Zagubieni" emitowany przez telewizyjną "Jedynkę" (pierwszy sezon). Jest interesujący, zapiera dech w piersiach, również aktorzy doskonale odgrywają swe role. Jeśli ktoś z Was też jest zafascynowany Lostem jak ja, proszę o komentarze. Z góry dzięki.
Pozdrawiam,
-ZAGUBIONA- :-)

Ano uważam, że dlatego bo to totalna moherowa wiocha!!Rozważmy kilka przykładów zaczynając od najmniej obciachowych seriali a kończąc na swoistym skansenie osobistości:
1)Fala zbrodni-bandyci z ruskiej mafii wyglądają jak niegroźni Cyganie z mojego rodzinnego miasta Radomska,w co drugim zdaniu z braków...

Ulubione filmy animowane

użytkownik usunięty

Jakie lubicie? Które są waszymi ulubionymi z gatunku animowanych kinówek? Umówmy się na od 5 do 10 typów. Jeszcze mam propozycję, żeby nie rozgraniczać części pierwszych od kontynuacji. Oto moje typy:
1. Syrenka Ariel
2. Pocahontas
3. Król Lew
4. Toy Story
5. Madagaskar
6. Herkules
7. Mulan
8. Rybki z...

Bardzo chciała bym poznać Wasze opiniena temat ekranizacji komiksów. ja jestem wielkim fanem śwaiatów TM-Semic i DC, na każdą ekranizację czekam z zapartm tchem, no i mam parę ulubionych perełek :)
Przede wszystkim Sin City :) rewelacja po prostu, Miller zapewnił sobie możliwość wtrącenia się do każdej sceny, co...

Mam jeszcze jedni pytanie w sprawie filmu.
Otoz, pamietam, ze byl kiedysa taki film, ale zanic nie moge przypomniec sobie tytulu. Film byl o dziewczynie, ktora zaprzyjaznila sie z taka babcia i dziadkiem, i pod ich wplywem jadla np.wodorosty. Ale ozniej cos sie stalo i musieli wrocic daleko, daleko,. Wiem tez ze...

więcej