kto kolwiek widzial kto kolwiek wie.....gdzie moge znalezc ten film (GROOVE)...chociaz wypozyczyc... nawet (gdzie mozna go ukras..oczywiscie zartuje) ale bardzo prosze o pomoc...dzia z gory. PZDR :)
Film którego tytułu od dawna bezskutecznie poszukuję leciał kiedyś w "perłach
za lamusa". Ogladalam go bardzo dawno temu i teraz mam w glowie same strzepki
historii ale pamietam mniej wiecej tyle:film opowiada o chłopcu- chyba rudym-
którego marzeniem jest latanie. Chłopak mieszka w jakiejś piwnicy, często
pojawia...
Chodzi o taki film gdzie grupka przyjaciol (dzieci) wybiera sie na jakos przechadzke i znajduje martwa osobe w lesie przy drodze. Taki charakterystyczny moment zapamietalem z tego filmu jak przechodzili oni przez stary most kolejowy. Na koncu filmu bylo pokazane jak jedno z tych dzieci, juz dorosle, pisze ksiazke w...
chcialbym zebyscie podali od siebie tytuly
filmow gangsterskich jakie ogladaliscie i uwazacie
za dobre poniewaz chcialem sobie jakis obejrzec :D
nieobchodza mnie filmy Briana de Palmy, Sergio Leone,
Martin Scorsese gdyz wiekszosc ich filmow ogladalem
z gory dziekowa
Film którego tytułu od dawna bezskutecznie poszukuję leciał kiedyś w "perłach
za lamusa". Ogladalam go bardzo dawno temu i teraz mam w glowie same strzepki
historii ale pamietam mniej wiecej tyle:film opowiada o chłopcu- chyba rudym-
którego marzeniem jest latanie. Chłopak mieszka w jakiejś piwnicy, często
pojawia...
Drodzy "FilmWebowicze", chciałbym dzisiaj się Was spytać co myślicie o serii filmowej MAD MAX.
Według mnie film Mad Max 2 jest najlepszym filmem jakiego widziałem w moim skromnym życiu. Świetnie zagrany, wyreżyserowany doskonale komponuje się z częścią pierwszą która pozwala nam lepiej zrozumieć cierpienie i dramat...
nie pamietam tytułu,a bardzo mi potrzebny...film belgijski...akcja toczy się w hotelu,w którym koleś na górze przyjmuje gości,których nocą zabija,a ich mięso sprzedaje na dole..aha zabija siekierą z tego,co pamiętam i ma córkę w okularach dośc poteżnych,która gra na pile takie do drewna:)niestety nic więcej nie...