Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przepraszam, ale wyszukiwarka mnie ignoruje.
Szukam filmu angielskiego, który pokazywany był na Cyfrze+ kilka lat temu. Film jest współczesny, rzecz się dzieje po II wojnie światowej w angielskim collegu, do którego skierowanie (?) dostaje nauczyciel historii. Biedaczysko musi się dopasować do "rytuału", który tam...

kto kolwiek widzial kto kolwiek wie.....gdzie moge znalezc ten film (GROOVE)...chociaz wypozyczyc... nawet (gdzie mozna go ukras..oczywiscie zartuje) ale bardzo prosze o pomoc...dzia z gory. PZDR :)

Film którego tytułu od dawna bezskutecznie poszukuję leciał kiedyś w "perłach
za lamusa". Ogladalam go bardzo dawno temu i teraz mam w glowie same strzepki
historii ale pamietam mniej wiecej tyle:film opowiada o chłopcu- chyba rudym-
którego marzeniem jest latanie. Chłopak mieszka w jakiejś piwnicy, często
pojawia...

więcej

No właśnie jak można zmienić hasło , tak by nie trzebabyło rejestrować sięjeszcze raz ? ^^

Chodzi o taki film gdzie grupka przyjaciol (dzieci) wybiera sie na jakos przechadzke i znajduje martwa osobe w lesie przy drodze. Taki charakterystyczny moment zapamietalem z tego filmu jak przechodzili oni przez stary most kolejowy. Na koncu filmu bylo pokazane jak jedno z tych dzieci, juz dorosle, pisze ksiazke w...

Jakie wg was nominację powinien otrzymać ten film?

chcialbym zebyscie podali od siebie tytuly
filmow gangsterskich jakie ogladaliscie i uwazacie
za dobre poniewaz chcialem sobie jakis obejrzec :D
nieobchodza mnie filmy Briana de Palmy, Sergio Leone,
Martin Scorsese gdyz wiekszosc ich filmow ogladalem
z gory dziekowa

Film którego tytułu od dawna bezskutecznie poszukuję leciał kiedyś w "perłach
za lamusa". Ogladalam go bardzo dawno temu i teraz mam w glowie same strzepki
historii ale pamietam mniej wiecej tyle:film opowiada o chłopcu- chyba rudym-
którego marzeniem jest latanie. Chłopak mieszka w jakiejś piwnicy, często
pojawia...

więcej

Drodzy "FilmWebowicze", chciałbym dzisiaj się Was spytać co myślicie o serii filmowej MAD MAX.

Według mnie film Mad Max 2 jest najlepszym filmem jakiego widziałem w moim skromnym życiu. Świetnie zagrany, wyreżyserowany doskonale komponuje się z częścią pierwszą która pozwala nam lepiej zrozumieć cierpienie i dramat...

więcej

nie pamietam tytułu,a bardzo mi potrzebny...film belgijski...akcja toczy się w hotelu,w którym koleś na górze przyjmuje gości,których nocą zabija,a ich mięso sprzedaje na dole..aha zabija siekierą z tego,co pamiętam i ma córkę w okularach dośc poteżnych,która gra na pile takie do drewna:)niestety nic więcej nie...