Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

zdecydowanie obejrzałem go w najodpowiedniejszym momencie , i kariery kina tego typu i swojego wieku, ten klimat,szok

Czy ktoś zna może tytuł filmu opowiadającego o mężczyźnie ze zdeformowaną twarzą, który wiele lat spędza nie wychodząc ze swojej willi. Potem przyjeżdża do niego malarka, mająca narysować jego portret i zakochują się w sobie. Jeśli ktoś kojarzy co to za film, będę wdzięczna za informacje :)

Hej ludzie co mi poradzicie wypozyczyc na ferie? Przyjezdza do mnie kolezanka i mamy zamiar zrobic sobie wieczor filmowy ale nie wiem co wybrac. Moze byc cos w stylu "Wrednych dziewczyn" albo cos innego fajnego... Z gory dzieki :D

Poszukuję filmu "Wielkie kule ognia" na DVD z polskimi napisami. Czy może ktoś go posiada (z zamiarem sprzedaży) albo chociaż wie, gdzie można go dostać? Z góry dziękuję.

nazwa filmu [edytuj] [kasuj]
mam prośbę- czy ktoś zna tytuł filmu którego akcja toczy się w latach 60-tych przy muzyce elvisa presleya główny bohater bierze w wyścigu samochodowym ginie i powraca jako anioł w lata 80-te.......
0 komentarze

który podgatunek horroru jest lepszy?? czego szukacie w horrorach??
Klimatu?? hektolitrów krwi i mnóstwa flaków?? czy może efektownych sposobów na zabijanie??

Czekam na akceptacje opisów do 3 (nowych) filmów już ok. tygodnia.. Ile jeszcze mam czekać?? Mięsiącami?! heh :/

Hej czy jest ktos kto ma lub zna wykonawce ścierzki dzwiekowej z filmu "Basen". Bardzo mi sie podoba ale nie za bardzo wiem kto jest jej autorem. Z góry dzieki pozdrawiam :D

Dosyć często sie zdarza, w filmie, czy w życiu, że dwie strony toczą walkę o kobietę. Tutaj mówimy o filmach, więc pytam Was drodzy ludzie; w jakim filmie widzieliście najlepszą walkę o przedstawicielkę płci pięknej?
Ostatnio obejrzeliśmy ze znajomymi King Konga i stwierdzam, że w tym filmie jest to pokazane...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem