Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

co polecicie, moze byc komedia romantyczna..

dawno temu bardzo widzialam pewien francuski(chyba) film w tv...chcialabym znalezc gdzies go ale nie znam tytulu...w kazdym badz razie przedstawial podroz roznych ludzi na pogrzeb jednego artysty-znajomego, przyjaciela czy dla niektorych kochanka...pamietam ze film troche dziwny acz intrygujacy... watki homoseksualne,...

więcej

Napiszcie tu filmy, które siedziały wam długo na psychice, po których mogliście się dziwnie zachowywać, myslec innymi kategoriami... Wiem, że temat oklepany, ale piszcie... Niekoniecznie horrory, bo wiadomo, że człowiekowi po jakiejś jadce się mózg przestawia, ale może spróbujcie jakieś psychologiczne,...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

bedziez tego fajna stronka:) poswiecona filmom drogi! chcialbym was sie zapyac jakie filmy powinny sie znalesc na tej stronie? beda tam umieszczone wasze kometarze do wyranego przez was filmu!!chcialbym jeszcze was zapyatac , czym dla was sa filmy drogi?? serdecznie zapraszam!

Proszę Was o pomoc.
Wyczerpałm już możliwości i nie mam pojęcia jak i gdzie zdobyć fim z 1990 roku p.t."Buried Alive II" http://www.filmweb.pl/Film?id= ...
Za pomoc z góry dziękuję
Jurek

tresc tematu moze dziwic ale to tytuł filmu, którego poszukuję
nie ma go na łebie to już nie wiem gdzie będzie ... o to krótki jego opis:

I co z tego? (SFW) - film sensacyjny, USA, rez. Jefrey Levy, wyk.
Stephen Dorf, Reese Witherspoon, Jake Busey, Loey Lauren Adams (95 min)
Spab, Wendy Pfister i najlepszy...

Myślę,że przyszłość ukazana w niektórych filmach może mieć miejsce w rzeczywistości. Np. ostatnio oglądałam "Gattace". Wiem, napewno nie będzie tak samo (oby!),w filmie jest to przesadzone, lecz jeśli by się nad tym głębiej zastanowić można stwierdzic,że tak naprawdę nie wiele do tego brakuje.A ja nie chce takiego...

użytkownik usunięty

Ja posiadam ten SERIAL z 1995 r. (6 odcinków)

Z pewnością każdy z was oglądał jakiś film, który mógłby uznać za świetny tyko .... no właśnie tylko padły tam słowa, może była jakaś scena która właściwie nie musiała być w tym filmie, a była wciskaniem swojej "ideologii".

Jeśli znasz film i pamiętasz co szczególnie raniło watrości, które wyznajesz, którymi się...

więcej