Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
dosyc dawno obejrzalem pewien film niestety nie jestem zadna miara przypomniec sobie jego tytulu. Akcja ma miejsce w Szczecinie w czasie komuny, chyba lata 70te ale nie jestem pewien. Glowni bohaterowie to dwojka narkomanow, chlopak i dziewczyna. Sa para, ojciec chlopaka pracuje jako zegarmistrz. Chlopak wraca...

więcej

Film którego tytułu od dawna bezskutecznie poszukuję leciał kiedyś w "perłach za lamusa". Ogladalam go bardzo dawno temu i teraz mam w glowie same strzepki historii ale pamietam mniej wiecej tyle:film opowiada o chłopcu- chyba rudym- którego marzeniem jest latanie. Chłopak mieszka w jakiejś piwnicy, często pojawia się...

więcej

Chciałabym się dowiedzieć czy serial ten emitowany jest już w Polsce? Widziałam kilka odcinków w Stanach, ale niestety musiałam wrócić do kraju i nie obejrzałam serialu do końca, nie wiem nawet ile istnieje odcinków. Czy ktoś może widział ten serial i może udzielić mi informacji? pozdrawiam

Może zna ktoś tytuł piosenki która jest tłem dla zwiastunu filmu "ja wam pokażę"....
pozdro

moze sie ktos orientuje czego sluchal lecter w milczeniu owiec? znaczy jakiego klasyka i jaki utwor... bo za mna chodzi ostatanio i nei moge sobie przypomniec:]

1. "Szkoła uczuć"
2. "Człowiek ringu"
3. "Pamiętnik"
ale jest wiele takich, a ja łatwo sie wzruszam :')

Mam problem... poszukuje filmu. jest to parodia "Ojca chrzestnego" z Leslie Nielsen'em w roli głównej i nie moge za nic skojarzyć tytułu. Nie jest to na pewno nowy film. Proszę o pomoc i dziekuje z góry.

Ni wiem czy to dobry pomysł,ale jako człowiek poczuwam się do obowiązku zapytania "wielkich filmwebowiczów" czy taka inicjatywa nie powinna zostać rozpoczęta.To straszne wydarzenie z pewnością nie tylko na mnie wywołało tak olbrzymie piętno.I mimo,iż nie znałem nikogo z poszkodowanych to zastanawiam się czy na nasza...

więcej

ja osobiście uwielbiam :
Bjork - Venus as a boy z 'Leona'
Sigur Rós - The Nothing Song z 'Vanilla Sky'
Radiohead - Talk Show Host z 'Romeo i Julia'
oraz kilka utworów z 'Requiem For A Dream'.

Z tego co wiem jest to piosenka : Niech mówią, że to nie jest miłość - Ola Szomańska i Przemysław Branny. Jeśli jej nie masz moge Ci przesłać tylko daj znać ;)