Kiedyś obejrzałem ten film i bardzo mi się spodobał. Chciałbym móc ponownie go obejrzeć, lecz niestety nie mogę go nigdzie znaleźć, nawet na lim wire a szkoda...:(((
Takim gdzie dwoje głównych bohaterów na końcu filmu, po wielu trudach wreście udaje się być razem. Kto się z tym zgadza??
Zastanawiam sie czy znajdzie sie paru fanow tego niewatpliwie wyjatkowego filmu. Sama idea tego filmu i sposob zrobienia, gra aktorow i psychologia tej historii to dla mnie cos nie do opisania madrego, cennego i pieknego. Gdyby wszyscy mieli takie podejscie do zycia jak glowny aktor - zycie byloby na pewno piekniejsze....
więcejChdzi mi tu głównie o premiery nowych filmów. Chodzicie do kina czy oglądacie ściągane filmy z internetu na kompie ???
Blair Witch Project,Blair Witch book of schadows,Dom woskowych ciał,Czerwona Róża i wiele innych,ale to słabizny.Najlepszr jest INNI film trzymający w napięciu,dobra fabuła i zero duchów i jakiś krwawych morderstw(scen)!!
Zawsze boląca głowa, mizerna mina i jakieś pseudo wypijane mixtury! Przecież kac wygląda inaczej :-) hehe
witam. prosilbym o pomoc w podaniu mi filmow, ktorych akcja toczy sie w ameryce pld / lacinskiej. filmy niekoniecznie musza byc 'latynoskiej' produkcji, chodzi mi tylko o tlo w ktorym sie toczy akcja, cos na wzor 'miasta boga' w brazylii czy 'man on fire' w mexico city. nie chodzi mi tu bynajmniej o filmy dokumentalne...
więcejKiedys oglądałam taki film o dwóch dzioewczynach/bliźniaczkach, których rodzice "podzielili" się nimi-tata wział jedną ,a mama drugą i teraz one spotkały się na jakimś obozie i chcąc połączyć znowu swoich rodziców zamieniają się rolami. No i problem w tym ,ze nie pamiętam co to był za film-ani tytułu,ani kto tam grał,...
więcej