SZUKAM FILMU O DWÓCH DZIEWCZYNACH KTÓRE POJECHAŁY NA WAKACJE DO TAJLANDJI CZY COŚ TAKIEGO POZNAŁY TAM CHŁOPAKA KTORY PODRZUCIŁ IM NARKOTYKI. DZIEWCZYNY ZŁAPANO I POSZŁY SIEDZIEĆ. NA KOŃCU JEDNA PRZYZNAJE SIĘ A DRUGĄ WYPUSZCZAJĄ. PROSZE O TYTUŁ.
Znacie jakieś fajne komedie :p coś dla nastolatków, tak żeby sie poryć i zbijać ;) Podajcie , plis, bo chce coś ściągnąć, ale nie wiem coo :P
czekam na odpowiedzi ;]
akcja sie toczy na wyspie na którą zesłano kolesia ( trafił on do dobrych którzy walczyli drewnianymi wynalaskami pzreciwko złym ))
złym z zemnątrz przesyłano broń palną i metalową
POMOCY
Wczoraj dodałam opis pewnej aktorki. Doszedł do mnie komunikat, że czeka on na akceptację (zresztą to samo pisało w "aktywności" na "mojej stronie" w Filmwebie. Jednakże dziś nic na stronie nie pisze, ani nie mam żadnych punktów, ani nie ma mojego opisu. Co to ma znaczyć?
-ZAGUBIONA-
JA SĄDZĘ, ŻE TO JEDNA Z NAJLEPSZYCH ŚCIEŻEK FILMOWYCH, JAKIE SŁYSZAŁEM. FILM ZRESZTĄ TEŻ JEST SUPER...
no właśnie mam pewien problem. nie potrafie sobie przypomnieć tytułu filmu, który mam wrażenie, że został nakręcony na podstawie "i nie było już nikogo" a. christie. film osadzony jednak w teraźniejszości. grupa adeptów jakiegoś wydziału specjalnego przenosi się wraz ze swoim dowódcą na wyspe. mają tam wykonać jakieś...
więcejGdzy miałam 14 lat ogladalam film o wspolczesnej projektantce mody ktora spotyka wrozke i zaczarowuje jej zaprojektowane buty !! Bohaterka (projektantka) przymierzajac je zmienia sie w piekna modelke! Szef zakochuje sie w modelce (a zarazem projektantce) !! Film z happy endem :P !! JAKI JEST JEGO TYTUŁ BARDZO WAZNE...
więcej
akcja sie toczy na wyspie na którą zesłano kolesia ( trafił on do dobrych którzy walczyli drewnianymi wynalaskami pzreciwko złym ))
złym z zemnątrz przesyłano broń palną i metalową
POMOCY
Witam. Dlaczego nie ma żadnej informacji o filmie wymienionym w tytule ? Premiera już za 10 dni a tu ani słowa. Szykuje się niezły hit na podstawie wspaniałego anime ale widzę że tutaj cisza...