Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej! Co sądzicie o "Wojnie Światów" tej najnowszej i porównajcie do pierwszej wersji z 1953 roku? Osobiście cieszy mnie to, że jest fabularnie wierna z książką, oczywiście podstawowe elementy. Pochylcie się nat tym tematem. Pozdro:)

Film którego tytułu od dawna bezskutecznie poszukuję leciał kiedyś w "perłach za lamusa". Ogladalam go bardzo dawno temu i teraz mam w glowie same strzepki historii ale pamietam mniej wiecej tyle:film opowiada o chłopcu- chyba rudym- którego marzeniem jest latanie. Chłopak mieszka w jakiejś piwnicy, często pojawia się...

więcej

"Skazani na Shawshank", film zrealizowany w 1994 roku przez Franka Darabonta, z udziałem Tima Robbinsa i Morgana Freemana, został uznany za najlepszą produkcję, jaką kiedykolwiek nakręcono. Wyboru dokonali czytelnicy brytyjskiego magazynu "Empire".

"Skazani na Shawshank" otrzymali w 1995 roku siedem nominacji do...

"American Psycho" naprawdę psycho! Chory klimat... Co powiecie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Film kiedyś leciał w telewizji, jakieś 5 -6 lat temu,
Komedia, wyglądała jakby ją nakręcił jakiś amator.

Fabuła (mniej więcej) Pewnego nieudacznika zostawia dziewczyna, porzuca go dla innego, porządnego, która ma pracę itd. (ale wygląda na dupka).
Facet jest załamany, cały czas za nią łazi, prosi aby wróciła, aż...

więcej

Hej! Co sądzicie o "Wojnie Światów" tej najnowszej i porównajcie do pierwszej wersji z 1953 roku? Osobiście cieszy mnie to, że jest fabularnie wierna z książką, oczywiście podstawowe elementy. Pochylcie się nat tym tematem. Pozdro:)

Witam! Czy posiada ktoś "13 Posterunek" na płycie CD lub DVD ???
Proszę o kontakt: tomek4@gmail.com !!!
Możemy się wymienić.... posiadam dużą kolekcję filmów !!!

Błagam niech mi ktoś pomoże, szukam tego filmu we wszystkich sklepach internetowych i nigdzie go nie ma :( błagam, jeśli ktoś wie skąd go mogę wziąć to niech napisze....

Baaaardzo dawno temu oglądałem film o oddziale japońskich żołnierzy,którzy w niewyjaśniony sposób zostali przeniesieni w czasie do epoki samurajów.
Mieli pełne wyposażenie,nawet śmigłowiec.Mimo to wszyscy zginęli w walce z rycerzami.Może ktoś przypomina sobie tytuł????