To taki niemiecki dramat na podstawie książki "Miłość w Berlinie" wyszedł bodajże w 2001 Książka była super ale filmu nijak nie idzie zdobyć a w dotatku nikt go nie zna... Prosze o pomoc
Moim zdanie "Spełnione marzenia", fajna rólke zagrał też w "The Burbs" a nawet w "Lost Boys"... A wszym zdaniem ... ?? Pozdrwaim !!!
mody ktorej wrózka zaczarowuje but!! I ona zakładajac go zamienia sie w piekna modelke!!!!!!!!! Prosze o TYTUŁ wazne!!
Kiedys oglądałam taki film o dwóch dzioewczynach/bliźniaczkach, których rodzice "podzielili" się nimi-tata wział jedną ,a mama drugą i teraz one spotkały się na jakimś obozie i chcąc połączyć znowu swoich rodziców zamieniają się rolami. No i problem w tym ,ze nie pamiętam co to był za film-ani tytułu,ani kto tam grał,...
więcejWczoraj obejżałem sobie nieśmiertelnego IV i naszło mnie pewne pytanie. A mianowicie czy cała ta seria jest ułożona chronologicznie?? Jeśli nie to czy ktoś wie jak to się powinno oglądać?
Jak wam się podoba ten film?? moim zdaniem to jest najlepszy film który ukazuje rzeczywistość... Chociaz rzeczywistość jest jeszcze okrutniejsza...
Jest wiele filmów romantycznych. Ja nie widziałem ich zbyt wiele, bo za nimi nie przepadam. Chciałbym jednak wiedzieć jakie romantyczne filmy lubią kobiety? Czy mogłybyście zapodać kilka waszych ulubionych tytułów? Potrzebuję tego na randkę więc byłbym wdzięczny za pomoc :)
Jako że preferuje tego typu kino to namawiałbym filmwebowiczów do wypisywania tytułów filmów historycznych, które zrobily na Was największe wrażenie albo takich, które pamiętacie najlepiej.Zawsze w końcu może wymienicie jakąś perełkę którą pominąłem w swoim krótkim,dwudziestoparoletnim żywocie a którą warto byŁoby...
przed chwilą leciał na polsacie dokument o współczesnych neonezistach wiedziałam że nie będę obojętna na tą treść(jak zawsze zresztą) chciałabym zapytać was polskich inteligentnych wrarzliwych ludzi (bo takimi napewno jesteście skoro interesujecie się flimową sztuką) co wy myślicie na ten temat nie ważne z jakiego...