Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W jaki sposób i po jakiej cenie można nabyć plakaty filmowe?

...osób które oglądały "Serenity". W moim jak na razie dosyc krókim epizodzie na filmweb, zauważyłem że produkcja ta powstała na podstawie serialu "Firefly". I ja właśnie z tym do Was...czy warto go obejrzec? jak wiele wspólnego ma z filmem? No albo prozaicznie rzecz biorąc - czy nie jest to po prostu jakaś kolejna...

Witam mam pytanie bo mnie to Ciekawi czy Godfather Trilogy: 1901-1980 z 1992 roku to jest polaczenie 3 czesci filmu w jedna czy jeszcze raz krecony film od poczatku pytam sie bo pisze ze trwa kolo 583 minut!!!! prosze o szybka odpowiedz czy to jest wydanie 3 czesci osobnych w jednym czy tak dlugi film

jka dodac swoje zdjecie bo sie nie da normalnie sie nie da czemu????

Witam ponownie;) mam pytanie: Z tego co widac to praktycznie kazdy film jest robiony na podstawie jakiejs ksiazki, noweli opowiadania itp a moze mi ktos powiedziec czy czytal tetralogie INNY SWIAT Tad'a Williams'a ksiazka jest zzz...........!!! poprostu wkreca w fotel polaczenie sensacji thilleru basni komuterow...

Witam poszukuje muzyki a wlasciwie jednego utworu styl indianski moze irlandzki cos takiego ktory lecial na samym koncu filmu Armia Boga - Prophecy nie wiem tylko ktorej czesci czy I, II czy III ale na koncu oni stoja na wilkim wzgorzu wsrod indian widac kobieta glowny aktor mowi cos w stylu spowiedzi zycia i w tle...

więcej

ma ktoś na tzw zbyciu, jeżeli tak to chetnie na coś sie wymienie.

Ludziki kochane, gdzie i jak mozna zdobyc teb film??? Interesuje mnie wersja z polskim lektorem i nie piszcie mi kochani,ze trza sie było języków uczyć...

Pozdrawiam

Pytanie do tych co oglądali filmy "Lolita" wersja z 1997 oraz 1962 roku. Czym różnią się te wersje? oprócz tego, że jedna jest starsza? którą bardziej warto zobaczyć?z góry dzięki:-) POZDRAWIAM

Chciałbym poruszyć tu temat nagród filmowych, czy powinny być nadawane za całość czy tak jak jest ? Co jest najważniejsze nazwiska czy film. Patrząc z punktu zwykłego widza chyba powinien być film. Ale jest niestety inaczej w większości. Ponieważ chyba w zasadzie zbytnio nie chodzi nam już o klimat. Żyjąc w świecie...

więcej