Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję informacji gdzie mogę zdobyć film WOLNOŚĆ
hoss25@wp.pl

Motyw szpitala interesuje mnie szczegolnie odkad zaczelam w nim prace (czyli tydzien temu). Tak na marginesie nie psychiatryczny, chociaz pewnie bylby bardziej ciekawy. Nie zeby podnoszacy na duchu. Pracuje w administracji, ale widze wiele smutnych rzeczy. Ludzie zalani lzami przy lozku jadacych na operacje mam, ojcow,...

więcej

chodzi mi konkretnie o divixa moze byc takze dvd , jesli ktos ma ten film na sprzedanie to niech napisze , pozdro

Witam.
Poszukuję tytułu filmu dla pewnej osoby.
chodzi o to w tym filmie że:
"pani profesor z uniwersytetu, jest wielbicielką poezji Sępa-Szarzyńskiego,
niestety zaczyna chorować na raka
w kolejnych stanach choroby
w szpitalnym łóżku odkrywa istotę poezji Szarzyńskiego w zupełnie innym wymiarze…"
Jest...

więcej

Niewiem czy był juz taki temat, ale uwazam, ze film jest rewelacyjny:) I swietni aktorzy ! Maciek, Dwie Agnieszki i oczywiscie mala Jula :) Polecam, kto jeszcze nie ogolądał !

Filmy,których nie można przegapić. Filmy,które prawdziwy znawca kina powinien zobaczyć - wpisujcie wasze propozycje!
Kilka moich tytułów: BLUE VELVET, LŚNIENIE, LOT NAD KUKUŁCZYM GNIZADEM, ŻYCIE JEST PIĘKNE, OSTATNI CESARZ, TAŃCZĄC W CIEMNOŚCIACH, AMELIA, AMERICAN BEAUTY, TAKSÓWKARZ, REQUIEM DLA SNU - narazie to...

poszukuje filmu erotycznego którego akcja zaczyna sie w balecie na początku tańcza 18 19 letnie baletnice pozniej jedna z nich wyjeżdza do japoni i tam poznaje tajniki sexu i inne.

siema znacie jakies wlasnie filmy podobne do tego ? tzn chodzi mi o jakies takie mlodziezowe komedie romantyczne, z nastolatkami i ktore maja w sumie troche humoru american pie :) pozdrawiam

Jeśli na przykład oglądałem jakiś film, dodaje dane do strony, która ten film opisuje. Kiedy jednak nie ma w internecie strony z konkretnymi danymi, korzystam z napisów, które są zawarte w filmie (obsada, twórcy, czas powstania, długość). Dlaczego rzeczy, którą można sprawdzić w ten sposób weryfikator nie raczy...

dlaczego jak wpisuje jakikolwiek tytul filmu w wyszukiwarce to mi wyskakuje ze nie ma takiego tytulu na stronie filweba???????cos tu nie gra