Gejowski melodramat powstały w oparciu o krótkie opowiadanie Annie Proulx otrzymał nagrody w kategoriach: najlepszy dramat, najlepszy reżyser (Ang Lee), najlepszy scenariusz (Larry McMurtry, Diana Ossana) oraz najlepsza piosenka.
Jejujejujejujejujejujeju, jakże się cieszę! Jak dobrze wiedzieć, że reszta świata jest...
jak mogę dodać jakiś film, czy aktora aby uzyskać punkty?? w jaki sposób zamieścić zdjęcie na "swojej stronie"??proszę o szybką odpowiedź
Znacie moze jakies strony, gdzie mozna znalezc adresy mailowe do aktorów (np. do Charliego Hunnama lub Roberta De Niro ;) )
Dajcie linki.
Pzdr ;)
Cześć, uwielbiam stare filmy s-f z lat 50, 60 i 70. Chciałbym, żebyście polecili mi kilka tytułów. Chodzi mi o filmy, ktrych akcja toczy się poza Ziemią - w przestrzeni kosmicznej lub na innej planecie. Coś w stylu Kosmicznej Odysei 2001 z 1968 roku. Podawajcie tytuły, jakie znacie! Z góry dzięki!
Witajcie. Poszukuje tytulu filmu francuskojezycznego (nie wiem czy jest
produkcji francuskiej). Film opowiada historie osadzonych w wiezieniu.
Wiezienie zostalo wybudowane prawdopodobnie na ruinach starych
(sredniowiecznych?) lochow. Jeden z osadzonych znalazl sie za murami bedac prawopodobnie skazanym...
Jaki filmik byście polecili? Nie wiem, komedia romantyczna? Wszystkie, które obejrzeliscie i uwazacie, ze sa super! może byc horror;D obojętnie=] Filmy kultowe... Cokolwiek;)
to cu:*:*:*:*
Proponujesz Kino czy Film? Jak film to pewnie nudny będzie! Jak kino to film
ciekawy! co robić jedna szansa!? Dziewczyny pomocy!!!
Ostrzegam wszystkich przed dwu płytowym wydaniem filmu Alexander.
Jak wiedzą ci którzy oglądali 1 płytową kopię dvd z wypożyczalni film ma tragiczną jakość (dość powiedzieć: 3 godzinny film na 1 płycie + 4 czy 5 ścieżek w Dolby Digital 5.1 + dodatki) Myślałem, że na dwu płytowym wydaniu będzie poprostu jedna ścieżka...