Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film jest produkcji azjatyckiej.Opowiada o dwóch siostrach, które są jesli dobrze pamiętam płatnymi zabójcami.Pamiętam niewiele, ale w pewnym momencie filmu jedna z sióstr zostaje zamordowana w ich mieszkaniu podczas strzelaniny.A jej siostra potem mści się na jej zabójcach.Leciał ten film dość dawno temu chyba na...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

witam niech ktos mi pomoze szukam w internecie wies polska w filmie i nigdzie nie moge znalesc :( szukam tekstow gdzie jest opis jak tam w filmie wygladala wies :( niech mii ktos pomoze

szukam filmu pod tytulem "Port lotniczy". jezeli ktos z was posiada ten film w domu to chetnie ODKUPIE kopie. POMOZCIE

Witam. Czy znacie jakieś filmy o terrorystach? Wpisujcie je, dzięki :)

Witam, czy zna ktoś może tytuł filmu o pisarzu, który miał wypadek (chyba) i znalazla go jego fanka (taka grubsze kobieta). Opiekowała się nim u siebie w domu, na początku bylo wszystko pięknie ale potem nie chciała go wypuścić. Pamiętam potworną scenę jak mu połamała nogi w kostkach młotem (brrrr).
Z góry dzięki za...

więcej

Witam szukam filmu nie wiem z jakiego roku ogladalem go jakies 7 lat temu moze wiecej moze mniej film byl specyficzny o gosciu ktory mial zone dzieci pewnego razu wrocil do domu wieczorem wzial noz i poprostu zamordowal cala rodzine i wyszedl, policja szukala go bardzo dlugoo znalezli go dopiero po 18 latach!!!...

Ha, więc zakładam nowy temat. Może nie powinnam zważywszy, że chodzi mi o taką malutką duperelkę, ale...
Mianowicie nie bardzo wiem, dlaczego nie potrafię zmienić sobie zdjecia na profilu. Niby wszystko gra, wybieram obrazek, każę ładować... i nic. Wyskakuje User.Photo.Changed i dalej mam stary obrazek. :( Co z tym...

więcej

ADRESY DO PORÓWNIANIA
http://www.filmweb.pl/User?id=448872- [www.filmweb.pl/User?id= ...] JEJ WREDNEJ WIEDŹMY
http://www.filmweb.pl/Topic?id=339993

Mam prośbe !! Oglądałęm sobie film Siła Strachu do momentu kiedy jakiś koleeś ( chyba Charlie :-) ) zabił jakąś facetke która przychodziłą do tego domu !! . i niestety nie mogłem dalej obejrzeć tego filmy ponieważ miałem złą kopie tego filmu i nie dało się oglądac i mam do was probe czy mógłbym mi ktoś opowiedziec co...

więcej