Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oprócz Amadeusza, Spokojnie tatuśku i Bez lęku? Prosiłabym o kontakt...

Taki polski tytuł miał ten film. Produkcja włoska z lat 80' (a moze 70'), w powstawaniu tego filmu maczal palce Bertolucci (albo pojawil sie jako aktor, w kazdym razie jego nazwisko pojawia sie napewno podczas poczatkowych napisow). Poza tym niewiele wiem na temat tego filmu, ale jest mi on pilnie potrzebny. Czy ktos...

więcej

Scena końcowa "francuza" a zarazem początkowa przedstawia szaleńczy akt zemsty w Francuskim Klubie dla fetyszoskich gejów - znakomite efekty dźwiękowe, celująco oddany klimat chaosu, psychozy, transu ludzi, którzy tam przebywają, a także wielkości budynku - przez operatora Gaspara Noe. Wszystko to spowodowało u...

no wiec zwracam sie z prosba do Was wszytskich...jestem wielka fanka serialu - "bez skazy" czy jak tez wolicie - "nip/tuck" kiedys serial ten lecial w tv .....mam sciagnuietych duzo odcinkow ale nei moge nigdzie znalezc do nich poslich napisow.....szcegolnie do czesci 2!!:( prossze o pomoc!!

TYLKO 1 CZESC BYŁA NAJLEPSZA Powstaly jeszcze trzy czesci, które (pomimo udzialu w kazdej z nich Christophera Lamberta, a nawet Seana Connery w drugiej) stanowia tylko nedzna imitacje oryginalu. Jak mawiano w filmie: "Moze byc tylko jeden", tak dla mnie istnieje tylko pierwsza czesc "Niesmiertelnego"

Kiedyś oglądałem w telewizji film który mi zapadł głęboko w pamięci. Pewien zamożny jegomość został złapany na ulicy podczas jednej z łapanek podczas II wojny światowej. W tym więzieniu do którego go zawieziono został wylosowany(czy coś w tym stylu) żeby poszedł na śmierć. Zaproponował żeby kto inny za niego poszedł, a...

więcej

Prosze Wasze o opinie na temat najseksowniejszej aktorki...moim zdaniem to najseksoniajsza jest Nicole Evangeline Lilly

Przed chwilą obejrzałam ich teledysk...i musze powiedzieć, że są żałosne(jestem ciekawa jak śpiewają na żywo) :|
Podobne do Tokio Hotel tylko w stylu pop :| Powoli już te wszystkie dzieciaki stają się nudne, a wy jaką macie opinię?

Poszukuję filmów o czarownicach. Ale nie młodzieżowych typu "Szkoła czarownic" czy "Sabrina - nastoletnia czarownica", ale prawdziwych horrorów, jak np. "Suspiria" Dario Argento czy "Sezon czarownicy" (Season of the Witch) George'a Romero.

Nie na Cartoonie bo go mam to gdzie w końcu scrappy jest o wiele lepszy b odważniejszy itp. anie scooby scooby....