Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Napiszcie mi, jaka jest wg Was najgłupsza rola aktora kiedykolwiek, pomijajć oczywiście Waldusiaw kiepskich :D. Moim takim filmem jest Głupi i głupszy 2. To są lolowe jak nic role.

Byłabym przeogromnie wdzięczna gdyby ktoś chciał mi sprzedać film "Wewnętrzny kag" (http://www.filmweb.pl/Film?id =4242) z 1991 r. znany też jako "The inner circle"

Myśle, że dziwną rzeczą jest wyświetlanie filmów, które np. na świecie były w listopadzie ubiegłego roku, a w Polsce dopiero będą skoro każdy prawdziwy maniak bedzie film ten miał już dużo wcześniej i nie zarobi tylko co w innych krajach... PISZCIE!!

Przedwczoraj obejrzałem ten film i zrobił na mnie ogromne wrażenie. Może dlatego, że bardzo lubię Dżem. Tak czy tak polecam każdemu żeby ten film obejrzał. Wydaje mi się, że osobę Ryśka pokazali takim jakim był. Piszcie co sądzicie o tym filmie. Czy wam się podobał czy nie. Według mnie jest to jeden z lepszych polskich...

więcej

Mistrz H. P. Lovecraft nigdy nie mial szczescia do ekranizacji swojej genialnej tworczosci. Bylo pare niezlych, ale zadnej nie mozna nazwac sukcesem. Sporo, wydaje mi sie, winy w notorycznym i dla mnie niezrozumialym uwspolczesnianiu prozy Lovecrafta. Czasy w ktorych rozgrywa sie akcja jego ksiazek juz same w sobie z...

więcej

Czy ktoś może pamięta pewien stary film. Akcja rozpoczyna się chyba w Paryżu, pewien mężczyzna postąpił jakieś przęstępstwo i zaczyna go ścigać policja. Uciekając przed pościgiem bierze udział w wyścigu rowerowym. Czy ktoś pamięta tytuł tego filmu albo nazwisko reżysera? Proszę o pomoc. Dzięki

Napewno kiedy byliście mali ogladaliście mase kreskówek i może od tego czasu macie swoje ulibione kreskówkie które chętnie oglądacie. Ja naprzykład uwielbiam ogladać Asterixa i Obelixa .

czy da sie zrobic z filmu VHS film DVD , tzn czy da się przegrać z kasety VHS na DVD-disc

mam ok 80 filmów akcji karate poszukuje następnych

Widziałam tylko kawałek filmu. Jest to film najprawdopodobniej z lat osiemdziesiątych. Z wody wychodzą ludzie w mundurach, w dużych okularach i atakują ludzi na wyspie. Z wyspy ratuje się tylko jedna kobieta i odpływa z niej na łódce.