Widzialem juz wiel komedii tego gatunku, ale mam problem poniewaz uwielbiam ogladac te filmy i szukam takich ktorych nie widzialem!!! Wiem ze mozecie mi pomoc .... Ja sam widziałem już : American pie 1,2,3,4; straszny film 1,2,3; ali g:in da house; o dwoch takich co poszli w miasto; wredne dziewczyny; raperzy z malibu;...
więcejPoszukuje jakiś klimatycznych horrorów ale interesuje mnie tylko azjatyckie kino. Jeżeli tylko znacie jakiś fajny tytułek to podajcie.
Mam prosbę czy wie ktos jaki jest wokalista i tytuł utworu w tym filmie?albo czy ktos ma ten utwór z końca tego filmu to bardzo bym prosił o wysłanie go na moja poczte Asuntos@vp.pl
Na ktorym filmie byliscie najwięcej razy w kinie.
Moja lista.
5x "GW: Powrót Jedi" (w tym raz edycja specjalna)
3x "Gwiezdne Wrota"
"WP: Powrót Króla"
"Wielka Draka w Chińskiej Dzielnicy"
"GW: Imperium Kontratakuje" (w tym raz edycja specjalna)
"Willow"
Czesc witam chciałbym wiedzieć jakie są wasze opinie i typy na to kto powinien poprowadzić gale oskarową oraz ktory z prowadzących do tej pory był najlepszy a który dał du.y :) Moj typ na naj to Keaton
JAK MYSLICIE PO CO, CO 108 SEKUND WCISKAC TEN PIPRZ......PIP ;-) KLAWISZ, CZY KTOS WIDZIAL JUZ WIECEJ NIZ 9 ODCINKOW 2 SEZONU I WIE COS NA TEN TEMAT?
kto wie do jakiego flimu została użyta piosenka ''niech mówią że to nie jest miłość" najlepiej podjcie tytuł prosze jacek
witam
chcialbym Was wszystkich zaprosic na ogolnotematyczne, nowopowstale forum ;-) forum jest naprawde dobre, sa ciekawe tematy (narazie jest ich b.malo) i mozna podyskutowac na poziomie, mam nadzieje, ze wpadniecie i sie zarejestrujecie ;-) adres forum to www.hrhrhr.fora.pl serdecznie zapraszam, naprawde...