Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

moja dziewczyna powiedziala ze nie warto was czytac

Wiem, że do końca roku jeszce kawałek ale ... chyba można już teraz pokusić się o wybór najlepszego filmu mijającego roku ??
Jestem ciekaw jaki (a może jakie filmy) zrobiły na was największe wrażenie w 2005 ...
Serdecznie zaprasazm do wyrażania opinii i pozwole sobie zacząć :)
Moj typ za 2005 rok to : Sin City...

teksańska masakra powala inne horrory. jest najlepsza! lepsze niż amitiville.

film jest chyba z lat 80-tych, opowiada historie chlopaka, ktory jezdzil na nartach, dostal sie do jakis zawodow, nie mial kasy na narty, pozniej cos sobie zalatwil, oczywiscie mial jakiegos wroga. to byly zawody chyba w slalomie cy cos takiego. wiem, ze to nie jest duzo informacji, ale moze ktos z was kojarzy ten...

szukam tytulu tego filmu, o ile pamietma wlasnie to bylo o skazancu ktory uprowadzil chyba jakiegos straznika i szuka w gorach tajemniczej wody o uzdrawiajacej mocy, jakis motyw orla pmietam czy cos :) dawno to widzialem

Dzisiaj widziałem film Stay (Zostań). Muszę przyznać, że nie spodziewałem się filmu bardzo dobrego, nawet nie posądzałbym go o to żeby był dobry. Jakże miła była niespodzianka gdy zobaczyłem wreszcie film świezy. Wyrywający się z ram gatunków i zostawiający je daleko w tyle. Osobiście uważam, zę to niesamowity film. Co...

więcej

Poszukuję dobrego anime typu Neon Genesis Evangelion. Odpadają anime rodzaju: Pokemon, Dragon Ball i Bible Black.
Pozdrawiam

Jako, że w TV od miesiąca wieje świętemi chciałem was zapytać jakie znacie naprawdę dobre filmy o tematyce bożonarodzeniowej/świątecznej. Chodzi mi o takie, które bardzo dobrze oddają całą świąteczną atmosferę.
Ja np. mam tak film (Kevin Sam w Domu), który oglądam co roku odkąd pamiętam. To już powoli się tradycja...

więcej

Wszystkim kinomaniakom życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!

W tv niestety niema nic ciekawego więc musze wyporzczyć jakieś świąteczne filmy tylko niemam pojęcia jakie... nieprzychodzi mi dogłowy nic oprucz Kevina....;P HELP!