Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ratunku co to za tytuł!

użytkownik usunięty

Oglądałem tn film w dzieciństwie, ale nie jestem w stanie przypomniec sobie jego tutylu. Próbowałem do pracy zaprząc google ale nic mi to nie dalo. Bardzo prosił bym jakiegos mądrego człowieka o pomoc – co to za tytuł!

Tresc:
troje nastolatkow bawi się w odbieranie sygnałów z kosmosu. Pewnego dnia dostają...

jakie stare dobre filmy możecie mi polecić do pooglądania... co jest dobrego, a może mniej znanego: Stona, Scorsese, Pakuli, Cimino, Mann, albo jakies europejskie dobre...

Zauważyłem ze niektórzy łają niemiłosiernie każdy horror (czy tam 'horropodobny', mniejsza z tym), który został ostatnio zrobiony. Ja wiem, że niektóre rzeczy to rzeczywiście dno, ale kiedyś zdarzało się również sporo co najmniej słabych produkcji. Wiem, że wielu wspomina z łezką w oku takie filmy jak 'Koszmar z Ulicy...

więcej

Hej FILMowcy jestem ciekaw jaki wg Was jest film w którym wystąpiło najwięcej gwiazd Hollywood? Ja myśle,że jest to:
1.Ocean Eleven - Ryzykowna gra
2.Batman Forever
3.Gorączka (?)
4.Ronin (?)

Pilnie poszukuję filmu Marka Piwowskiego pt. Korkociąg... Może ktoś wie gdzie można go zakupić?

Kochani! Wygrałam bilet na przedpremierowy pokaz "Dumy i Uprzedzenia" w poniedziałek na 20:00 (Wrocław- kino Helios). Ci którzy wygrali, wiedzą,że zaproszenai są pojedyńcze. Dlatego chętnie odstąpie mój bilecik za 13 zł, żeby móc pojśc w innym terminie z osobą towarzyszącą. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila:...

więcej

jak ktoś wie to prosze o prześłanie go na rwvoodoo10@wp.pl z góry serdecznie dziękuje Kinomaniacy :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

ktora z postaci szreka w pierwzej drugiej i trzeciej najbardziej sie wam podobala

Filmu jeszcze nie widziałem ale znacie może tytuł i wykonawce tej rapowej piosenki,która leci w zwiastunie?